Υπό το βλέμμα του Capitán

Την ήττα από τον Επίκουρο με 1-3 σετ (19-25, 29-31, 25-19, 23-25) γνώρισε ο Ηρακλής σε φιλικό παιχνίδι προπονησιακού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στο ΕΓ Μίκρας. Ο …

Ηρακλής

Την ήττα από τον Επίκουρο με 1-3 σετ (19-25, 29-31, 25-19, 23-25) γνώρισε ο Ηρακλής σε φιλικό παιχνίδι προπονησιακού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στο ΕΓ Μίκρας.

Ο Αλέκος Λεώνης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, καθώς ακολουθούν τρία συνεχόμενα παιχνίδια στο διεθνές τουρνουά με τις Πιρίν, ΕΑ Πατρών και ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Τον αγώνα παρακολούθησε ο Ροντρίγκο Κιρόγα, ο οποίος θα ξεκινήσει από την Πέμπτη (14/10) προπονήσεις.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Προύσαλη, Στάνκου, Κανέλλο, Όουενς, Ν. Εφραιμίδη, Μπίλινγκς και Μπαμπαλιούτα. Από το τέλος του δεύτερου σετ αγωνίστηκε ως διαγώνιος ο Κράβαρικ, στη θέση του Προύσαλη πέρασε ο Πιπέργιας, ενώ στο τρίτο σετ χρησιμοποιήθηκε ο Δημήτρης Εφραιμίδης μαζί με τον Χαραλαμπίδη.

Αμέσως μετά το παιχνίδι ο Αλέκος Λεώνης δήλωσε: «Μέσα από αυτούς τους αγώνες προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να κερδίσουμε χρόνο. Ξεκουράσαμε παίκτες λόγω του διεθνούς τουρνουά που ακολουθεί. Ο Όουενς χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί όπως και ο Κιρόγα που θα ξεκινήσει προπονήσεις. Αντίπαλος μας γενικά είναι ο χρόνος».

Ηρακλής: Όουενς 9, Στάνκου 5, Προύσαλης, Μπίλινγκς 5, Κανέλλος 9, Ν. Εφραιμίδης 7, Μπαμπαλιούτας λ 60%, Χαραλαμπίδης 4, Κράβαρικ 14, Πιπέργιας 1, Δ. Εφραιμίδης 8.

Επίκουρος Πολίχνης: Χαριτωνίδης 2, Κρουζάγιεφ 22, Γκιρτζίκης 10, Βοινέα 6, Μορέλο 7, Ντίαζ 11, Βλασακίδης λ 54%, Ντίνας 4, Κυριακίδης 7, Παράσογλου 4, Αγγελής λ 60%.

Σχετικά Άρθρα

Oλόκληρος ο τελικός της Δραπετσώνας και η κατάκτηση του τίτλου! (vid)

Βόλει

Back to Top