Ο Απόστολος και το παράδειγμα του Γιάννη

Κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη -ελπίζουμε να είναι και η τελευταία- συνάντηση των διοικούντων της ΠΑΕ Ηρακλής με τον πατέρα …

Κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη -ελπίζουμε να είναι και η τελευταία- συνάντηση των διοικούντων της ΠΑΕ Ηρακλής με τον πατέρα και τον εκπρόσωπο του Απόστολου Βέλλιου. Θέμα συζήτησης θα είναι φυσικά η υπογραφή νέου συμβολαίου μεταξύ των δύο πλευρών.

Η τελική όμως απόφαση θα παρθεί από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος -παρά το νεαρό της ηλικίας του- μέχρι στιγμής δείχνει πολλή μεγάλη ωριμότητα. Τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Το οικονομικό, πάντα παίζει σημαντικό ρόλο σε αποφάσεις που αφορούν το επαγγελματικό μέλλον οποιουδήποτε εργαζομένου. Όταν όμως είσαι 19 ετών και θεωρείσαι, όχι αδίκως, το μεγαλύτερο ταλέντο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να σε ενδιαφέρει, είναι η εξέλιξή σου ως ποδοσφαιριστής.

Τα χρήματα είναι βέβαιο ότι θα έρθουν από μόνα τους, με το πέρασμα των χρόνων. Αν όντως υπάρχει πρόταση από ομάδα των Αθηνών, είναι βέβαιο ότι οικονομικά θα υπερκαλύπτει την αντίστοιχη που θα κατατεθεί από την πλευρά της ΠΑΕ.

Ο Ηρακλής όμως μπορεί να του προσφέρει τη δυνατότητα ανέλιξης, που για τον 19χρονο Βέλλιο είναι πιο σημαντικό από κάποιες χιλιάδες ευρώ περισσότερα που θα τοποθετηθούν στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Το παράδειγμα άλλωστε του Γιάννη Παπαδόπουλου, είναι σχετικά πρόσφατο. Δυόμισι χρόνια στον Ολυμπιακό, έχει πάρει αρκετά χρήματα, αλλά αγωνιστικά έμεινε στάσιμος. Καλά που υπάρχει η εθνική και αγωνίζεται σε επίσημα παιχνίδια, διότι τόσο καιρό θα είχε… σκουριάσει. Και μιλάμε για ένα παίκτη που αυτή τη στιγμή έπρεπε, βάσει προσόντων, να ήταν ο αμυντικός χαφ της εθνικής ανδρών.

Προτίμησε όμως να φύγει από τον Ηρακλή ως… “Γιαννάκης”, αντί να περιμένει να γίνει “Γιάννης” και στη συνέχεια να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, έτοιμος να διεκδικήσει θέση στη βασική ενδεκάδα οποιασδήποτε ομάδας.

Για να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Απόστολου…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top