Αισιόδοξος ο Λαμπρόπουλος

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος μίλησε για αρκετά και ενδιαφέροντα θέματα στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sport103 Fm”. Για τα πρώτα δείγματα του Μπόουλντιν υποστήριξε: «Θα πρέπει να εγκλιματιστεί …

Ηρακλής

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος μίλησε για αρκετά και ενδιαφέροντα θέματα στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sport103 Fm”.

Για τα πρώτα δείγματα του Μπόουλντιν υποστήριξε: «Θα πρέπει να εγκλιματιστεί και ο Ματ και να βρεθούμε στην συνέχεια όλοι οι παίκτες μαζί αλλά αισιοδοξώ ότι όλα θα πάνε πολύ καλά», για να προσθέσει για τον απόφοιτο του Γκονζάγκα πως: «Δείχνει πολύ καλά στοιχεία και να μπαίνει κατευθείαν στο κλίμα παρά το γεγονός ότι είναι η πρώτη του παρουσία στην Ευρώπη».

Για το μοντάρισμα του Ηρακλή σημείωσε: «Έχουμε κάνει κάποια φιλικά παιχνίδια και αρχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον μετά από ένα μήνα όλοι μαζί και περιμένουμε να δούμε πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα».

Για το φιλικό με την ΑΕΚ της περασμένης Τρίτης στο Ιβανώφειο τόνισε: «Είμαστε νέα παιδιά με όλους να θέλουμε να παίζουμε. Όπως είδατε το ρόστερ είναι μεγάλο κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουνε λύσεις με όλους να δίνουνε το 100% τους στο γήπεδο».

Κι όσο για τις δύο εμφανίσεις στο τουρνουά «Γεωργούδεια» με Ερμή Λαγκαδά και ΚΑΟΔ που δεν ήταν ανάλογα καλές δήλωσε: «Είναι αλλιώς να παίζεις με ομάδες Α2 και αλλιώς με Α1 ενώ ήμασταν και κάπως κουρασμένοι».

Για τον στόχο του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα της Α1 υπογράμμισε: «Είναι πολύ νωρίς. Στα πρώτα παιχνίδια και ακόμη περισσότερο στον Α΄ γύρο θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει ο στόχος μας με την διάρκεια να παίξει σημαντικό ρόλο. Πρώτα από όλα ξεκινάμε από την άμυνα και επιθετικά ανάλογα με τον αντίπαλό μας θα προετοιμαζόμαστε».

Κι όσο για την απόφαση του ΠΣΑΚ για ενδεχόμενη απεργία στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α1 σχολίασε: «Καλό θα είναι να προσέξουμε λίγο. Είναι στα χέρια του κράτους να δώσει στους καλαθοσφαιριστές αυτά που πρέπει και λεγόμαστε και επαγγελματίες».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top