Πιλαφίδης: «Στόχος η καθιέρωση»

Η συνέντευξη Τύπου των προπονητών και των παικτών της Α1 ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Αθήνα. Τα λεγόμενα των 14 τεχνικών δεν απείχαν σημαντικά …

Ηρακλής

Η συνέντευξη Τύπου των προπονητών και των παικτών της Α1 ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Αθήνα. Τα λεγόμενα των 14 τεχνικών δεν απείχαν σημαντικά από τα όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια.

Τόσο ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ όσο και οι προπονητές ευχήθηκαν να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, χωρίς βία. Επισημάνσεις που πολλές φορές έχουν γίνει αλλά ουδέποτε πραγματοποιούνται.

Ο Κώστας Πιλαφίδης που εκπροσώπησε τον Ηρακλή, τόνισε από την πλευρά του: «Φέτος υπάρχει μία καινοτομία, καθώς ακούστηκαν τόσες αλήθειες χωρίς στρουθοκαμηλισμό. Να μη δυναμιτίζουμε το πρωτάθλημα. Αυτό θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της φετινής χρονιάς. Να κοιτάξουμε το γενικότερο καλό. Όσον αφορά τον Ηρακλή, θέλουμε θα εδραιωθούμε και πάλι στη μεγάλη κατηγορία.

Πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια για να γίνουμε πραγματική ομάδα. Πρέπει να ανέβουμε επίπεδο σαν ομάδα και αγωνιστικά και οργανωτικά και ανέβει βαθμίδα ο Ηρακλής στον επαγγελματικό τομέα. Το μπάσκετ δεν έφτασε στο σημείο μηδέν τώρα. Έτσι είναι από το 2000, αλλά τότε υπήρχε η ευχέρεια να βάλει κάποιος περισσότερα χρήματα. Τώρα με όλη αυτή την κρίση δε γίνεται αυτό και μοιραία φτάσαμε εδώ που  φτάσαμε.

Δύσκολο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο και βήμα-βήμα θα κοιτάμε όλους αντιπάλους για να δούμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε».

Σχετικά Άρθρα

Δρακόπουλος: “Με σκληρή δουλειά, ο Ηρακλής αντάξιος του κόσμου και της ιστορίας του”

Μπάσκετ

Back to Top