Επιβεβαίωση της BLUEARENA: Ο Όουενς στον Ηρακλή!

Την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ηρακλή για τον επόμενο χρόνο έβαλε το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) ο Ράιαν Όουενς, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ …

Ηρακλής

Την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ηρακλή για τον επόμενο χρόνο έβαλε το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) ο Ράιαν Όουενς, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ της BLUEARENA στις 6 Οκτωβρίου. Μετά την απόφαση για την αποχώρηση του Αλεξέι Αρχιλάγκος, είχαμε αναφέρει πως πρώτος στόχος των κυανόλευκων αποτελεί ο Αμερικανός ακραίος που αγωνιζόταν στην Κηφισιά.

Εκείνες τις ημέρες για ορισμένους ο Καλντέιρα φάνταζε ως ο επόμενος ακραίος της ομάδας, όμως τελικά ο Όουενς συμφώνησε σε όλα και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ο 31χρονος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: ««Πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Θυμάμαι πως όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα το 2005 για το Παγκράτι, είχα παρακολουθήσει τον Ηρακλή και έλεγα μέσα μου πως θα ήθελα κάποια στιγμή να φορέσω την φανέλα του. Έχουν περάσει από αυτήν την ομάδα σπουδαίοι παίκτες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την μεταγραφή αυτή και αποτελεί τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Έχω το πνεύμα του νικητή και θέλω να κερδίσω ότι περισσότερο μπορώ με την νέα μου ομάδα».

Ο Αμερικανός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στη Μίκρα και αντικαθιστά τον Αρχιλάγκος, με τον οποίο αναζητείται η χρυσή τομή για την λύση του συμβολαίου του.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top