3-0 τον Εθνικό

Την νίκη με 3-0 σετ (25-18, 25-23, 25-18) πέτυχε ο Ηρακλής στην Αλεξανδρούπολη επί του τοπικού Εθνικού, στην πρώτη μεταξύ τους φιλική, προπονησιακού χαρακτήρα, αναμέτρηση. …

Ηρακλής

Την νίκη με 3-0 σετ (25-18, 25-23, 25-18) πέτυχε ο Ηρακλής στην Αλεξανδρούπολη επί του τοπικού Εθνικού, στην πρώτη μεταξύ τους φιλική, προπονησιακού χαρακτήρα, αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν και σε τέταρτο σετ, το οποίο κατέκτησαν επίσης οι φιλοξενούμενοι.

Ο Αλέκος Λεώνης έδωσε χρόνο συμμετοχής κυρίως στους νεαρούς αθλητές, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει εκ νέου ο Ζένια Γκόρτσιανουκ. Απουσίαζε για ακόμα μία φορά ο διεθνής Ροντρίγκο Κιρόγκα. Το Σάββατο ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει και πάλι τον Εθνικό, αυτή τη φορά στις 16.00.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, ο προπονητής του Ηρακλή δήλωσε: «Αγωνίστηκαν κυρίως οι νεαροί αθλητές, στους οποίους και δώσαμε χρόνο συμμετοχής. Η εικόνα που παρουσιάσαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν ικανοποιητική, με τον αντίπαλο πάντως να παρουσιάζεται με σημαντικές απουσίες. Το κακό είναι ότι τραυματίστηκε εκ νέου ο Γκόρτσιανουκ».

*Δεν κρατήθηκαν στατιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top