Πιλαφίδης: Ευχαριστημένος για τρία δεκάλεπτα

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Πιλαφίδης δήλωσε: «Αυτά είναι αναγνωριστικά παιχνίδια στα οποία προσπαθούμε να διαβάσουμε τις αδυναμίες μας και να βελτιωθούμε. Για …

Ηρακλής

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Πιλαφίδης δήλωσε: «Αυτά είναι αναγνωριστικά παιχνίδια στα οποία προσπαθούμε να διαβάσουμε τις αδυναμίες μας και να βελτιωθούμε. Για τρία δεκάλεπτα είμαι ευχαριστημένος, ήμασταν πολύ καλοί. Στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαμε μια καθίζηση και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να βελτιώσουμε γιατί θέλουμε να παίζουμε καλά; Για 40 λεπτά».

Για τα μεταγραφικά θέματα, σημείωσε: «Θα έρθει ένας περιφερικός ακόμη. Χρειαζόμαστε και έναν παίκτη στη φροντ λάιν αλλά αυτό είναι καθαρά οικονομικό θέμα».

Για την πορεία της προετοιμασίας, σημείωσε: «Η ομάδα χτίστηκε αργά. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε πολλά φιλικά. Ήταν μόλις το δεύτερο με ομάδα Α1».

Τέλος για τα νέα αποκτήματα της ομάδας, σημείωσε: «Δεν έχουν προσαρμοστεί 100%. Ο Εϊτουταβίτσιους, που ήταν ο τελευταίος που ήρθε είναι καινούργιος και είναι αναμενόμενο να μην είναι ακόμη έτοιμος».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top