Έγινε η συνάντηση με τους παίκτες για τα συμβόλαια

Στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης (5/10) πραγματοποιήθηκε συνάντηση των διοικούντων του τμήματος βόλεϊ, παρουσία και του προέδρου του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνου Γωγάκου, με τους αθλητές της …

Ηρακλής

Στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης (5/10) πραγματοποιήθηκε συνάντηση των διοικούντων του τμήματος βόλεϊ, παρουσία και του προέδρου του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνου Γωγάκου, με τους αθλητές της ομάδας.

Θέμα συζήτησης ήταν ο τρόπος εξόφλησης των συμβολαίων που έχουν υπογράψει. Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, ζητήθηκε από τους παίκτες να δείξουν κατανόηση και να κάνουν υπομονή.

Τους προτάθηκε συγκεκριμένος τρόπος καταβολής των χρημάτων και οι παίκτες θα απαντήσουν στην απογευματινή προπόνηση. Η πιο δύσκολη περίπτωση φέρεται να είναι του Μπρουκ Μπίλινγκς, ο οποίος έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια να πληρώνεται στην ώρα του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Βαγγέλη Μπερμπέρογλου, αρκετοί ήταν οι φίλοι της ομάδας που ευαισθητοποιήθηκαν και έδειξαν διάθεση να στηρίξουν το πιο επιτυχημένο τμήμα στην ιστορία του συλλόγου.

Η BLUEARENA θα σας μεταφέρει άμεσα όλες τις εξελίξεις που θα προκύψουν εντός της ημέρας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top