SOS από Μπερμπέρογλου. Ακούει άραγε κανείς;

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Μπορεί να ήρθαν παίκτες αξίας όμως τα …

Ηρακλής

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Μπορεί να ήρθαν παίκτες αξίας όμως τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν και αυξάνονται. Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου με βαρυσήμαντες δηλώσεις στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε» του Libero 107.4 FM.

Ο γενικός αρχηγός των κυανόλευκων τόνισε την αναγκαιότητα εξεύρεσης πηγών εσόδων, ανέλυσε τους λόγους που το ΤΑΠ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, ενώ εξέφρασε και το μεγάλο του παράπονο για τα ελάχιστα διαρκείας που έχουν δοθεί αλλά και το… κρυφτό ορισμένων παραγόντων του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις  του Βαγγέλη Μπερμπέρογλου: «Η κλήρωση είναι βατή, κάτι σπάνιο θα έλεγα με βάση του προγράμματος των προηγούμενων χρόνων. Το καλό είναι ότι θα παίξουμε με Ολυμπιακό κεκλεισμένων των θυρών στο Ρέντη με Ολυμπιακό. Ξέρουμε τι προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Ολυμπιακός αλλά κοιτάμε πρώτα την δική μας ομάδα. Είναι η χειρότερη χρονιά που ζούμε στο βόλεϊ του Ηρακλή. Ο κόσμος δυστυχώς και οι παράγοντες των φωτογραφιών έχουν γυρίζει την πλάτη. Έχουμε μείνει δύο άνθρωποι να τρέχουμε. Είμαι πολύ απογοητευμένος, γιατί όλοι αυτοί οι επώνυμοι έχουν ξεχάσει τον Ηρακλή. Στις επιτυχίες όλοι είναι κοντά, αλλά όταν τους χρειάζεται ο σύλλογος είναι μακριά. Δεν χτυπήσαμε καμία πόρτα. Θα θέλαμε το αυτονόητο, να πουληθούν 1.000 διαρκείας των 150 ευρώ. Αξίζει αυτά τα διαρκείας μία ομάδα με 13 τίτλους.

Έχουμε το μικρότερο μπάτζετ και μία αξιόλογη ομάδα. Η κρυφή μας ελπίδα είναι να διεκδικήσουμε τίτλους και να παραμείνουμε ψηλά. Έχουμε όμως απογοητευτεί γιατί αυτό το πράγμα δεν το έχω δει ποτέ μου. Είναι ντροπή να πω πόσα διαρκείας έχουν πωληθεί. Είμαι Ηρακλής και δεν θέλω να κρύψω κάτι. Αυτή την στιγμή έχουμε καταθέσει δύο συμβόλαια των Κιρόγκα και Στάνκου και επιστρέφει ο Μπίλινγκς, χωρίς να ξέρουμε τι ξημερώνει. Θα γίνει συνάντηση με όλους τους παίκτες και θα δούμε τι θα γίνει. Ο Κιρόγκα με το που άκουσε για Ηρακλή είπε αμέσως το ναι. Το θέμα είναι όμως πως διατηρείται αυτή η ομάδα. Όλοι ξέρουνε τα προβλήματα. Μιλάμε για επώνυμους παράγοντες που είναι στην πρώτη σειρά των καθισμάτων και βγαίνουν φωτογραφίες. Μόνο οι οπαδοί ανησυχούν, όχι αυτοί. Δεν θα χτυπήσουμε καμία πόρτα, θα περιμένουμε από αυτούς να ασχοληθούν. Τώρα μιλάμε για την βιωσιμότητα του τμήματος βόλεϊ. Βρισκόμαστε σε ένα τέλμα.  Το βόλεϊ δεν έχει κάποιο στήριγμα.

Ακόμα περιμένουμε από τον Απρίλιο την περίφημη επιχορήγηση. Συν όλα τα άλλα έχουμε και αυτό. Είχαμε υποσχέσεις από χορηγούς αλλά δεν έγινε τίποτα. Ο μόνος που μας διευκόλυνε είναι ο Θεόφιλος Κολύμπατζης. Είναι το μόνο παιδί που έσκυψε πάνω στο πρόβλημα. Δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε λεφτά, δεν είμαστε πλούσιοι. Όλοι ονειρεύονται την κούπα αλλά πρέπει να βγάλουμε τον Οκτώβριο πρώτα. Να το ξέρει ο κόσμος ότι είναι καλές οι κούπες αλλά δεν παίρνονται έτσι. Δεν υπάρχει ακόμα καμία συμφωνία με κανέναν Βούλγαρο για τους Χορτατζήδες. Τα βόλεϊ όλα αυτά τα χρόνια κυλάει γιατί υπήρχαν κάποιοι που μάτωσαν οικονομικά. Είναι αμαρτία. Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία χορηγία και καμία συμφωνία.

Αυτή είναι η κατάσταση. Η γυναίκα μου πλέον κοιμάται με κλειστή την κρεβατοκάμαρα, γιατί ξέρει πως είμαι. Δεν αντέχεται πλέον αυτή η κατάσταση. Πήγαμε στο τουρνουά στην Καρδίτσα και μετά τον αγώνα με την Λαμία ερχόντουσαν παιδάκια να πάρουν αυτόγραφα. Ο επικεφαλής της κερκίδας του Ολυμπιακού ζήτησε φανέλα του Κράβαρικ λέγοντας πως είναι τιμή για αυτούς. Τώρα πώς να νιώθω εγώ που βλέπω έτσι τον Ηρακλή; Αύριο το πρωί μας περιμένει πολύ δουλειά. Ο Αρχιλάγκος δεν μπορεί να μας βοηθήσει και από αύριο θα μιλήσουμε με όλους τους αθλητές για να δούμε τι θα γίνει. Πρέπει να ξυπνήσουμε αυτόν κοιμισμένο γίγαντα λαό του Ηρακλή για να βοηθήσει. Αυτοί που λένε ότι βοηθάνε πάντα τον Ηρακλή, οι μεγαλοπαράγοντες, να δούμε που είναι».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top