Σπανός: «Ήταν τυπικό…»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ Ηρακλής, κ. Ηρακλής Σπανός και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για το …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ Ηρακλής, κ. Ηρακλής Σπανός και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για το πιστοποιητικό συμμετοχής που δόθηκε σήμερα στην «κυανόλευκη» ΚΑΕ.

Μιλώντας για το θέμα, ο κ. Σπανός ανέφερε αρχικά :
«Είμαστε ήρεμοι, πάντοτε ήμασταν άλλωστε καθώς ήταν τυπικό το θέμα της αδειοδότησης της ΚΑΕ. Χάθηκε φυσικά πολύτιμος χρόνος καθώς το πρωτάθλημα αρχίζει πολύ σύντομα αλλά πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε θέση να καλύψει το χαμένο έδαφος».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Ήταν πολύ σύντομη η συνεδρίαση της επιτροπής, που άργησε καθώς απεργούσαν οι υπάλληλοι το τελευταίο διάστημα. Μέσα σε 5 λεπτά τελείωσε η επιτροπή την εξέταση του φακέλου, είχαμε άλλωστε πάει από πριν όλα τα έγγραφα που είχαν ζητηθεί, ήταν διαδικαστικό το θέμα. Είχαμε κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες και το θέμα έληξε γρήγορα».

Σε ερώτηση, αν υπήρξαν παρεμβάσεις για να μην πάρει την άδεια ο Ηρακλής, ο κ. Σπανός είπε :
«Φαντάζομαι θα μιλάμε για εκείνη την παρέμβαση με αφορμή το θέμα Σχορτσιανίτη, όχι δεν υπήρξε κάτι τέτοιο. Η όλη διαδικασία επίσης είναι στο τελικό της στάδιο, θα έλεγα στο στάδιο της είσπραξης, υπάρχουν φυσικά κάποιες δικαστικές εκκρεμότητες ακόμη αλλά δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις και δεν έχουμε καμία ανησυχία».

Τέλος, ανέφερε επίσης ότι: «Έχουν ωριμάσει νομίσω οι συνθήκες για να συμβιβαστούν οι δύο ομάδες, νομίζω ότι θα καθίσουμε στο τραπέζι με τον Άρη και θα τα βρούμε τελικά, ως Ηρακλής έχουμε αυτή την διάθεση και πιστεύω ότι την έχει και ο Άρης. Είναι ένα θέμα που έχει κρατήσει πολλά χρόνια και καθώς οι δύο ομάδες είναι στην ίδια πόλη και θα αγωνίζονται στο ίδιο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει αντιπαλότητα και διαιωνίζονται τέτοιες καταστάσεις».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top