Λεώνης: “Το μυρμήγκι πριν πεθάνει βγάζει φτερά”

Σε πολύ σημαντικές δηλώσεις προχώρησε ο προπονητής των κυανόλευκων, Αλέκος Λεώνης, αμέσως μετά την διαδικασία της κλήρωσης: «Έχουμε έκπληξη φέτος, καθώς δεν είχαμε στην …

Ηρακλής

Σε πολύ σημαντικές δηλώσεις προχώρησε ο προπονητής των κυανόλευκων, Αλέκος Λεώνης, αμέσως μετά την διαδικασία της κλήρωσης:

«Έχουμε έκπληξη φέτος, καθώς δεν είχαμε στην πρεμιέρα Ηρακλής-Ολυμπιακός. Θα ήθελα όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι και το πρωτάθλημα να διεξαχθεί μέσα στα γήπεδα. Αυτό το λέω λόγω κρίσης γιατί θα εξαρτηθούν πολλά από την προσπάθεια των παραγόντων.

Στον Ηρακλή πρέπει να μάθουμε τι ομάδα θα έχουμε στις 23 του μηνός για να πούμε περισσότερα πράγματα. Φαβορί του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε με τον Γιορντάνοφ. Όλοι ξέρουμε ότι η περσινή θέση του Ηρακλή είναι πλασματική. Πιστεύουμε όμως ότι μπορούμε να ανακάμψουμε παρά τις οικονομικές δυσκολίες.

Είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης, αγαπώ το βόλεϊ και ήταν φυσιολογικό να επιστρέψω στον Ηρακλή. Το μυρμήγκι πριν πεθάνει βγάζει φτερά».

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα Λεονίδη στους Ηρακλειδείς, μέσω… ΓκοτζΗΡΑ (pic)

Βόλει

Back to Top