Για ένα φιλικό θα τιναχθεί στον αέρα μία προσπάθεια τεσσάρων ετών;

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί συζητήσεις στο Ιβανώφειο για το πρόβλημα που προέκυψε ξαφνικά και έχει να κάνει με την πρόθεση (κάποιοι μιλούν για …

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί συζητήσεις στο Ιβανώφειο για το πρόβλημα που προέκυψε ξαφνικά και έχει να κάνει με την πρόθεση (κάποιοι μιλούν για ειλλημένη απόφαση) των διοικούντων του τμήματος μπάσκετ να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες (28/9) το βράδυ η «Αυτόνομη Θύρα 10».

Στη συγκεκριμένη υπόθεση, κάθε πλευρά έχει τα δίκια της. Ξένισε πολύ κόσμο η διεξαγωγή… μυστικού φιλικού με τον ΠΑΟΚ (του Λάζαρου Παπαδόπουλου) στο Ιβανώφειο. Μπορεί αγωνιστικά να κέρδισε κάποια πράγματα η ομάδα, ωστόσο έχασε σε άλλους τομείς. Από την άλλη, οι διοικούντες νιώθουν –δικαιολογημένα- εαυτούς θιγμένους με ορισμένες από τις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν στο κείμενο της ανακοίνωσης του συνδέσμου.

Ελπίζουμε οι συζητήσεις να καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θέλουν όλοι οι φίλοι του Ηρακλή. Να βρεθεί δηλαδή λύση, ώστε να συνεχιστεί η προσπάθειας που ξεκίνησε προ τετραετίας και έχει ως στόχο την επιστροφή των κυανόλευκων στις κορυφαίες θέσεις της Α1.

Θα πρόκειται για ιστορικό λάθος, αν για ένα φιλικό παιχνίδι διαλυθεί ο μπασκετικός Ηρακλής. Και όλα αυτά, παραμονές της κρίσιμης συνεδρίασης της ΕΕΑ για την χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top