Ετοιμος για 11άδα ο Σολτάνι

Ο Καρίμ Σολτάνι ετοιμάζεται… Όπως έδειξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην προπόνηση, ο 26χρονος Αλγερτινός θα πρέπει να ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή σε αυτό …

Ηρακλής

Ο Καρίμ Σολτάνι ετοιμάζεται… Όπως έδειξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην προπόνηση, ο 26χρονος Αλγερτινός θα πρέπει να ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή σε αυτό το Πρωτάθλημα ως βασικός. Η πρώτη επιλογή είναι να παίξει από τα αριστερά και να πάει από τη δεξιά πλευρά ο Μίρνες Σίσιτς. Το σύστημα δεν θα αλλάξει και φαίνεται ότι το 4-2-3-1 θα είναι και πάλι η επιλογή του Ουζουνίδη.

Ο Σολτάνι πάντως που ετοιμάζεται για βασικός, δεν παίζει με τόση άνεση από τη δεξιά πλευρά (εκεί δηλαδή όπου, κυρίως, έπαιζε στα προηγούμενα ο Κομπαγιάσι) και για αυτό θα πάει στα αριστερά και θα αλλάξει πτέρυγα ο Σίσιτς.

Ο Σολτάνι μέχρι τώρα έχει παίξει 59’, συνολικά, στο Πρωτάθλημα και έπαιξε μόνο ως αλλαγή. Τόσο όμως με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα, όσο και με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι τη δεύτερη αγωνιστική, μπόρεσε να αλλάξει τη μορφή των αγώνων. Με τον Ολυμπιακό κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Μάρα έκανε το 1-1 και λίγο μετά έδωσε την ασίστ στον Βέλλιο για το 2-1.

Με τον Ατρόμητο ήταν αυτός που έβαλε το γκολ για το 1-1. Ισως να ήταν και βασικός την προηγούμενη αγωνιστική με τη Λάρισα αλλά ο τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε εκτός δράσης. Τώρα είναι εντάξει και επιστρέφει, προετοιμαζόμενος για το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός.

Στα στατιστικά του μέχρι τώρα, το ενδιαφέρον είναι ότι μπορεί να έπαιξε μόνο 59 λεπτά, έχει όμως τρεις τελικές προσπάθειες (η μία είναι το γκολ με τον Ατρόμητο) που είναι μετά τις τέσσερις του Πάμπλο Λίμα (που είναι με τα χτυπήματα φάουλ) η δεύτερη καλύτερη επίδοση του Ηρακλή στη σχετική κατηγορία. Τρεις τελικές προσπάθειες έχει και ο Μάρα, με τη μία να είναι το πέναλτι που εκτέλεσε με τον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top