Το σχόλιο της BLUEARENA

Ακολουθεί το σχόλιο της BLUEARENA που φιλοξενείται στο 52ο φύλλο της εφημερίδας “ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΛΑΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΥΝΑΤΟΣ”. “Με εφαλτήριο τo Καυτανζόγλειο Ολος ο ποδοσφαιρικός κόσμος ασχολείται με …

BlueArena, Απόψεις

Ακολουθεί το σχόλιο της BLUEARENA που φιλοξενείται στο 52ο φύλλο της εφημερίδας “ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΛΑΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΥΝΑΤΟΣ”.


“Με εφαλτήριο τo Καυτανζόγλειο


Ολος ο ποδοσφαιρικός κόσμος ασχολείται με την πρωτιά του Ηρακλή στο πρωτάθλημα. Αλλοι θυμήθηκαν πότε ξαναέγινε αυτό, άλλοι προσπαθούν να. ανακαλύψουν το πώς έγινε και άλλοι κάνουν προβλέψεις για το πόσο θα κρατήσει. Τους οπαδούς του Ηρακλή πολύ λίγο τους απασχολούν όλα αυτά. Οι κυανόλευκοι οπαδοί χαίρονται αυτό που τους δίνει τώρα η ομάδα, δημιουργούν στο Καυτανζόγλειο ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και δείχνουν αποφασισμένοι το σημερινό «καθεστώς» να το διατηρήσουν και στην συνέχεια. Βέβαια για να γίνει αυτό πρέπει και η ομάδα να βοηθήσει. Και κυρίως να αξιοποιήσει το μεγάλο της (όπως αποδεικνύεται) φετινό ατού. Το Καυτανζόγλειο. Την έδρα της. Όπως θα θυμούνται πολύ, την τελευταία φορά που ο Ηρακλής βγήκε στην Ευρώπη (με τον Κωφίδη στον πάγκο) αυτό το πέτυχε κυρίως με το σερί των επιτυχιών στο Καυτανζόγλειο. Κάτι ανάλογο φαίνεται και τώρα. Οι κυανόλευκοι μετρούν 2 νίκες σε δυο ματς και αν λάβουμε υπόψη τις δυο ομάδες που έφυγαν ηττημένες, τον Ολυμπιακό και την Λάρισα, τότε εύκολα μπορούμε να πούμε ότι ο Ηρακλής μπορεί φέτος να χρησιμοποιήσει σαν εφαλτήριο την έδρα του για να «σκαρφαλώσει» σε στόχους που πριν αρχίσει το πρωτάθλημα φαίνονταν απλησίαστοι.


Προς το παρόν τόσο ο Ουζουνίδης όσο και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν επιφυλακτικοί και προσέχουν τα λόγια τους. Αλλοι στη θέση τους θα μιλούσαν για πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που λένε ο προπονητής του Ηρακλή και οι ποδοσφαιριστές του. Για να είμαστε ειλικρινείς καλά κάνουν. Στο Ελληνικό πρωτάθλημα μετέχουν και γνωρίζουν πολύ καλά πόσοι αστάθμητοι παράγοντες υπεισέρχονται και διαμορφώνουν την εξέλιξη του. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν τους άνοιξαν την όρεξη τα πρώτα αποτελέσματα. Χωρίς να το λένε σκέφτονται ότι αν συνεχίσουν έτσι τότε πολύ σύντομα και όλοι οι άλλοι θα τους βλέπουν με διαφορετικό μάτι. Θα τους υπολογίζουν πιο πολύ αλλά και θα τους σέβονται περισσότερο. Ξέρουν ακόμα ότι για να μπορούν να ελπίζουν σε κάτι διαφορετικό δεν πρέπει να αφήσουν να πάει χαμένος ούτε βαθμός στο Καυτανζόγλειο.


Η εικόνα των κερκίδων στα δυο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Λάρισα παραπέμπει σ ε κάποιες, πιο παλιές αλλά καλές εποχές. Στο μεγαλύτερο μέρος τους γεμάτες και με τον κόσμο να αποτελεί πραγματικά και ουσιαστικά τον δωδέκατο παίχτη της ομάδας. Οι οργανωμένοι παρασέρνουν και τους υπόλοιπους και οι παίχτες καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μόνοι τους. Αντιλαμβάνονται ότι δίνουν την μάχη έχοντας δίπλα τους ένα κόσμο που αντλεί ενθουσιασμό από τις δικές τους προσπάθειες και από την δική του πλευρά κάνει ότι μπορεί αλλά και ότι πρέπει για να τους βοηθήσει.


Μέχρι τώρα αυτή συνεργασία παιχτών και οπαδών έφερε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αύριο στο παιχνίδι με την Καβάλα και οι δυο πλευρές θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία να το κάνουν ώστε και τους τρεις βαθμούς να πάρουν αλλά και στον Μάκη Ψωμιάδη να στείλουν ένα μήνυμα. Ότι δεν ξεχνούν τόσο εύκολα. Και δεν πρόκειται να ξεχάσουν πόσο πολύ προσπάθησε, το καλοκαίρι, να βοηθήσει τον φίλο του τον Κομπότη. Δεν ήταν ο μοναδικός όμως αυτός έκανε κάτι παραπάνω…”

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top