Οι φίλοι “Αργοναύτες” και ο “Ηρακλάρας” Ντιέ

Κατά τη διάρκεια της μάχης για την αποτροπή του μεγαλύτερου σκανδάλου στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ηρακλής δεν βρήκε συμπαράσταση από καμία ΠΑΕ. Μόνο …

Κατά τη διάρκεια της μάχης για την αποτροπή του μεγαλύτερου σκανδάλου στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ηρακλής δεν βρήκε συμπαράσταση από καμία ΠΑΕ. Μόνο οι οπαδοί κάποιων συλλόγων εξέφρασαν δημόσια τη στήριξή τους στον δίκαιο αγώνα των κυανόλευκων.

Από τους πρώτους -χρονικά- οπαδούς που τοποθετήθηκαν ξεκάθαρα υπέρ του Ηρακλή, ήταν της Καβάλας και πιο συγκεκριμένα τα μέλη του συνδέσμου “Γαλάζιοι Αργοναύτες”.

“Με αφορμή τη διαφαινόμενη αδικία, που πρόκειται να συντελεστεί εις βάρος της ομάδος του Ηρακλή, θα θέλαμε ως Σύνδεσμος Φιλάθλων Α.Ο. Καβάλας “Γαλάζιοι Αργοναύτες” να εκφράσουμε την αμέριστη και ειλικρινή συμπαράστασή μας στον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή. Ο Ηρακλής κέρδισε πανάξια τη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα ΕΝΤΟΣ των αγωνιστικών χώρων και αποτελεί μέγιστη υποκρισία η άτεγκτη καταδίκη του για παρασκηνιακούς λόγους την ίδια στιγμή που άλλες ομάδες με χειρότερα προβλήματα στο παρελθόν αντιμετωπίστηκαν όχι μόνο με επιείκεια αλλά και με εύνοια από τους λειτουργούς του νόμου. Δεν είναι δυνατόν να καταδικάζετε μια ομάδα με την ιστορία και τη συνεισφορά του Ηρακλή στα αθλητικά και όχι μόνο δρώμενα του τόπου για το “χατίρι” κάποιων παραγόντων. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ!”, ανέφερε η συγκινητική ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 9 Ιουνίου.

Την Κυριακή, τα μέλη του συνδέσμου, μαζί και με άλλους οπαδούς της Καβάλας, θα βρεθούν στη θύρα 1 του Καυτανζογλείου και είναι βέβαιο ότι ο κόσμος του Ηρακλή θα τους επιφυλάξει μία πολύ ζεστή υποδοχή.

ΥΓ Όπως ο κόσμος δεν ξεχνά τη συμπεριφορά των φίλων της Καβάλας, έτσι δεν μπορεί να ξεχάσει και τον ρόλο που έπαιξαν στο θέμα της αδειοδότησης, η διοίκηση του ΑΟΚ και ο Σερζ Ντιέ. Ειδικά ο Ιβοριανός, όφειλε να λειτουργήσει διαφορετικά. Κρίμα, γιατί μέχρι και πριν από έξι μήνες, το έπαιζε και αυτός… Ηρακλάρας.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top