Ηλεκτρονικό εισιτήριο “στιγμής” στο Καυτανζόγλειο

Δελτίο Τύπου, που ενημερώνει σχετικά με την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου απευθείας από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου, με χρήση υπολογιστή, εξέδωσε σήμερα (24/09) η ΠΑΕ Ηρακλής, …

Ηρακλής

Δελτίο Τύπου, που ενημερώνει σχετικά με την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου απευθείας από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου, με χρήση υπολογιστή, εξέδωσε σήμερα (24/09) η ΠΑΕ Ηρακλής, ενώ δίνει και άλλες πληροφορίες για τον κόσμο, σχετικά με τον αγώνα με την Καβάλα:

“Μέρα ηλεκτρονικού εισιτηρίου η σημερινή για την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς αρμόδια στελέχη της, από το πρωί, βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου να επιθεωρήσουν τη λειτουργία του συστήματος, το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τη Λάρισα.

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε δοκιμή, ως προς την μηχανοργανωμένη έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου από τα εκδοτήρια του Σταδίου, με τη χρήση lap top, τα οποία θα είναι συνδεδεμένα στο σχετικό σύστημα της αρμόδιας εταιρείας. Δηλαδή, να γίνει ένα ακόμη βήμα στον αγώνα με την Καβάλα, ώστε, μετά τα προεκδοθέντα από τα Γραφεία της ΠΑΕ εισιτήρια, που κυκλοφόρησαν στον προηγούμενο αγώνα, να περάσουμε στην προμήθεια ηλεκτρονικού εισιτηρίου ‘στιγμής’ από το εκδοτήριο του Σταδίου. Παράλληλα, καταβάλλεται προσπάθεια, μέσω του λειτουργικού συστήματος, να καταστεί άμεση η καταμέτρηση των εισιτηρίων, όπως συνέβαινε επί εποχής του απλού εισιτηρίου.

Οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ, που δεν προμηθεύθηκαν στο χρονικό πλαίσιο της εβδομάδας, που ολοκληρώνεται, την κάρτα του εισιτηρίου διαρκείας τους, θα μπορέσουν να την προμηθευτούν στο περιθώριο της αναμέτρησης με την Καβάλα, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και συγκεκριμένα από το ‘Information Desk’ της ΠΑΕ, το οποίο είναι εγκατεστημένο παραπλεύρως της ‘κυανόλευκης’ μπουτίκ και θα είναι στην διάθεση του κοινού πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

Τα εκδοτήρια του Σταδίου θα λειτουργήσουν, για την έκδοση εισιτηρίων της αναμέτρησης, από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής 26/09, ενώ το IRAKLIS F.C. FAN SHOP θα ανοίξει για τον κόσμο της ομάδας από τις 12:00 και θα λειτουργήσει μέχρι και μετά τη λήξη της αναμέτρησης”.

Σχετικά Άρθρα

Η επανεκκίνηση, η απογοήτευση και η “προσωπική ατζέντα”…

Ποδόσφαιρο

Back to Top