Εφτασε τα οχτώ ο Ντάνι

Το παρατσούκλι που τον συνοδεύει στην καριέρα του είναι “χταπόδι”. Αυτοί που τον ξέρουν καλά λένε ότι… “επειδή η μπάλα κολλάει πάνω του”. Ο Ντάνι …

Ηρακλής

Το παρατσούκλι που τον συνοδεύει στην καριέρα του είναι “χταπόδι”. Αυτοί που τον ξέρουν καλά λένε ότι… “επειδή η μπάλα κολλάει πάνω του”. Ο Ντάνι από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Ηρακλή έδειξε πολύ γρήγορα την αξία του αλλά και την ικανότητα προσαρμογής που έχει. Και σιγά-σιγά αρχίζει να βγάζει και στο γήπεδο αρκετά από τα στοιχεία του παιχνιδιού του ως αμυντικός χαφ που βοηθά ποικιλοτρόπως την ομάδα.

Ο Ντάνι έπαιξε σε δύο παιχνίδια (με Ατρόμητο και με Λάρισα), από την αρχή μέχρι το τέλος. Βασικός έπαιξε και χωρίς να γίνει αλλαγή. Ηδη, μετρά, σε αυτά τα δύο παιχνίδια, οχτώ κλεψίματα (από τέσσερα σε κάθε παιχνίδι), και αυτή η επίδοση τον καθιστά τον πρώτο… κλέφτη της ομάδας.

Δεύτερος στη σχετική κατηγορία είναι ο Μανόλης Παπαστεριανός με επτά. Παράλληλα, στη συνολική επίδοση των κλεψιμάτων στο Πρωτάθλημα, ο Ντάνι είναι στην τρίτη θέση. Στην πρώτη είναι ο Αλβαρεζ του Ολυμπιακού Βόλου με 11.  

Σχετικά Άρθρα

Παπαβραμίδης: “Κάποιοι θέλουν να αφανίσουν για πάντα τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Πολύ κοντά στο… “ήλθον, είδον και απήλθον” ο Παπαβραμίδης…

Ποδόσφαιρο

Ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού, Δ. Χιονιάς, αφιερώνει “πενιές” στον Βάσια!

Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top