Χάγκαν: “Πολύ μεγάλη η βοήθεια του κόσμου”

Ο Εμπενίζερ Χάγκαν μίλησε στην εκπομπή Revolution του «Αθλητικού Metropolis» για τον Ηρακλή και το ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα. «Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε, όμως …

Ηρακλής

Ο Εμπενίζερ Χάγκαν μίλησε στην εκπομπή Revolution του «Αθλητικού Metropolis» για τον Ηρακλή και το ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα. «Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε, όμως ο Ηρακλής έχει ποιότητα και χρειάζεται χρόνο για να γίνει ακόμη καλύτερος. Πέρασε πολλά η ομάδα από το καλοκαίρι και εκτιμώ ότι απλώς όσο περνάει ο χρόνος θα γίνεται και καλύτερος».


Για την ψυχολογία της ομάδας, τόνισε: «Το παν για μία ομάδα είναι να κερδίζει. Με τις νίκες έρχεται και η καλύτερη ψυχολογία. Η ομάδα ακόμη δεν είναι έτοιμη. Δεν θα μπορούσε να ήταν. Όμως όταν έρχονται τα αποτελέσματα, υπάρχει ηρεμία και οι παίκτες εμφανίζονται ακόμη καλύτεροι και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Το ξεκίνημα της ομάδας δεν ήταν ιδανικό. Δυσκολευόταν να πάρει άδεια για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα, άλλαξε προπονητή και ήταν πολύ δύσκολο να παρουσιάσει μία καλή εικόνα. Αυτό που παρουσιάζει όμως είναι ως τώρα πολύ καλό. Βοηθούν όλοι και εκτιμώ ότι μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα».


Για την παρουσία του κόσμου, ο Χάγκαν υπογράμμισε: «Είναι πολύ μεγάλη η βοήθεια από τον κόσμο. Ακόμη και στο παιχνίδι της Αθήνας με τον Ατρόμητο και παρότι η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ, συνέχιζαν να ενισχύουν την ομάδα και τελικά ήρθε η ισοφάριση. Είναι πολύ ωραία η ατμόσφαιρα στο Καυτανζόγλειο».


Ο Γκανέζος δεν θέλησε να ξεχωρίσει κάποιον παίκτη του Ηρακλή υποστηρίζοντας πως: «Υπάρχει αρκετή ποιότητα στην ομάδα. Καλοί παίκτες. Ήρθε για παράδειγμα ο Ντάνι, ο Χοσέμι… υπάρχει από πέρυσι ο Κομπαγιάσι, ο Μάρα, ο Πίτου Γκαρσία, αλλά και ο Κατσικάς που προσωπικά πιστεύω ότι είναι μεγάλο ταλέντο και πρέπει να προσεχτεί πολύ. Ο καθένας προσπαθεί να δίνει το 100% και αυτό πιστεύω ότι είναι το καλύτερο».


Για την παρουσία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο Χάγκαν επισήμανε: «Για μένα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ξεκινάς από τον τερματοφύλακα και το αμυντικό χαφ. Ο Ηρακλής την στιγμή αυτή διαθέτει ίσως τον καλύτερο τερματοφύλακα στην Ελλάδα. Με βάση τις πρώτες αγωνιστικές. Είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας που ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή και έχει βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα».


Για τις συζητήσεις που έγιναν για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και για την θέση που έχει στην ομάδα είπε: «Δεν είμαι ο τεχνικός διευθυντής, παρότι είχαν όντως γίνει κάποιες συζητήσεις. Έχω έναν ρόλο συμβούλου, καθώς παρακολουθώ παίκτες και πιστεύω ότι υπάρχει μια καλή συνεργασία».

Σχετικά Άρθρα

Χαΐτογλου: “Καμία κυβέρνηση δεν αποκατέστησε τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Μαντζανάς: “Ήπιαμε έναν καφέ με τον Παπαβραμίδη και του είπα “όχι” για τον ΑΦΜ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top