Μην τολμήσουν…

Σε αντίθεση με τους Μαρινάκη, Δώνη, Πηλαδάκη και Νταμπίζα που αναζήτησαν στην διαιτησία το άλλοθι για τα  αποτελέσματα που έφεραν οι ομάδες τους στα παιχνίδια …

Ηρακλής


Σε αντίθεση με τους Μαρινάκη, Δώνη, Πηλαδάκη και Νταμπίζα που αναζήτησαν στην διαιτησία το άλλοθι για τα  αποτελέσματα που έφεραν οι ομάδες τους στα παιχνίδια με τον Ηρακλή και λίγο-πολύ εμφανίζουν τους κυανόλευκους σαν μια ομάδα ευνοημένη από τους «γκρίζους», όλος ο υπόλοιπος κόσμος (φίλαθλοι, παράγοντες και τύπος) στέκεται με θαυμασμό μπροστά στον Ουζουνίδη και τους παίχτες του, οι οποίοι ξεπερνώντας αμέτρητα προβλήματα πήγαν κόντρα στο… ρεύμα και τις προβλέψεις και σήμερα ο Ηρακλής φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.


Δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει αυτό και πόσο καλή θα είναι η συνέχεια. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι  κανένας δεν θεωρεί «συγκυριακή» την τωρινή πρωτιά και πολλοί βάζουν στην σειρά τα επόμενα ματς και κάνουν υπολογισμούς.


Με πιο απλά λόγια, ο κόσμος  θέλει ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, μια διοργάνωση με ίσες  ευκαιρίες για όλες τις ομάδες, για αυτό και το χαίρεται που σήμερα οι παραδοσιακά μεγάλοι βλέπουν την πλάτη του Ελευθερόπουλου και της παρέας του. Το ερώτημα είναι αν και οι θεωρούμενοι «αστάθμητοι παράγοντες», αν τα περίφημα «ανθρώπινα λάθη» το βλέπουν έτσι και αν και κατά πόσο οι «φωνές» των… Πηλαδάκηδων θα τους επηρεάσουν.


Στον Ηρακλή, το μήνυμα το πήραν από τον Δώνη και τους ομοίους του. Και το μόνο που λένε είναι «μην τολμήσουν και πειράξουν την ομάδα». Αυτό που καταφέρνουν ο Ουζουνίδης και οι παίχτες του, οφείλεται μόνο σ’ αυτούς και αλίμονο σε όποιον θελήσει να κάνει συμβιβασμούς. Έχουν γνώση οι φύλακες. 

Σχετικά Άρθρα

Χαΐτογλου: “Καμία κυβέρνηση δεν αποκατέστησε τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Μαντζανάς: “Ήπιαμε έναν καφέ με τον Παπαβραμίδη και του είπα “όχι” για τον ΑΦΜ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top