«Κομμάτι της ζωής μου ο Ηρακλής»

Δώδεκα χρόνια, 13 τίτλοι, ένα αρχηγός, μία ιστορία. Ο Αντρέι Κράβαρικ έχει προσφέρει τα πάντα στον Ηρακλή και επιθυμεί να συνεχίσει να το κάνει για …

Ηρακλής

Δώδεκα χρόνια, 13 τίτλοι, ένα αρχηγός, μία ιστορία. Ο Αντρέι Κράβαρικ έχει προσφέρει τα πάντα στον Ηρακλή και επιθυμεί να συνεχίσει να το κάνει για μία ακόμα σεζόν. Στόχος του όπως δήλωσε να ξεπεράσει το νούμερο «13» και να πανηγυρίσει κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο, από οποιοδήποτε πόστο στην ομάδα που αγάπησε.

Ποτέ, όπως λέει, δεν μετάνιωσε που παρέμεινε όλα αυτά τα χρόνια στον Ηρακλή, τον οποίο και χαρακτήρισε κομμάτι της ζωής του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού στην επίσημη ιστοσελίδα του κυανόλευκο ΤΑΠ:

«Νιώθω ακόμα ότι μπορώ να δώσω πράγματα στον Ηρακλή και ήθελα να ανανεώσω και να προσφέρω, σε οποιοδήποτε τομέα. Σημασία έχει η ομάδα να πάει καλά και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Εύχομαι να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν. Ένας ακόμα λόγος που συνεχίζω είναι γιατί θέλω να ξεπεράσω τους 13 τίτλους. Ο Ηρακλής είναι κομμάτι της ζωής μου. Δεν μετάνιωσα ποτέ που έμεινα όλα αυτά τα χρόνια στον Ηρακλή. Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή και θα ήθελα να πάρουμε κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Θα ήθελα να προλάβω έναν τίτλο στην Ευρώπη, από οποιοδήποτε πόστο στον Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Λεονίδης: “Αγορά – πακέτο ποδoσφαίρου, βόλεϊ και άλλων Τμημάτων” (vid)

Ποδόσφαιρο

Μήνυμα Λεονίδη στους Ηρακλειδείς, μέσω… ΓκοτζΗΡΑ (pic)

Βόλει

Back to Top