Η πρώτη θέση προκαλεί… ανησυχία

Έχει ξενίσει αρκετό κόσμο εκτός Ηρακλή, η εικόνα που παρουσιάζει ο βαθμολογικός πίνακας. Όλοι αυτοί που πάλευαν με νύχια και με δόντια για να διαλύσουν …

Έχει ξενίσει αρκετό κόσμο εκτός Ηρακλή, η εικόνα που παρουσιάζει ο βαθμολογικός πίνακας. Όλοι αυτοί που πάλευαν με νύχια και με δόντια για να διαλύσουν το καλοκαίρι τους κυανόλευκους, δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Και αυτό που τους ανησυχεί περισσότερο, είναι το γεγονός ότι ο Ηρακλής βρίσκεται εκεί, χωρίς ακόμη να έχει αποδώσει καλό ποδόσφαιρο. Χωρίς ακόμη να έχουν φορμαριστεί οι παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής, όπου –θεωρητικά- είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας.

Επειδή στην Ελλάδα ζούμε και όλοι λίγο-πολύ αντιλαμβανόμαστε το πώς λειτουργεί το σύστημα, θα πρέπει άπαντες στον Ηρακλή να είναι προετοιμασμένοι για τα πάντα. Στην Γερμανία, το «4 στα 4» της Μάιντζ, έχει γίνει δεκτό με ενθουσιασμό. Κάτι ανάλογο συμβαίνει στην Γαλλία με τη Σεντ Ετιέν και την Τουλούζ. Στην Ελλάδα όμως ισχύει το ακριβώς αντίθετο και θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι… τρικλοποδιές από εδώ και στο εξής.

Με τις αστείες δηλώσεις του Δώνη, τη γκρίνια του Μαρινάκη, αλλά και τον θόρυβο που δημιούργησε ο Πηλαδάκης, ο Ηρακλής εμφανίζεται ο ευνοημένος του πρωταθλήματος. Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική. Διότι αν πάρουμε ένα προς ένα τα τρία παιχνίδια, θα διαπιστώσουμε ότι ο Ηρακλής μέχρι στιγμής έχει κάθε δικαίωμα να φωνάζει για τους δύο βαθμούς που του στέρησαν στο Περιστέρι, με τη μη υπόδειξη οφσάιντ στο γκολ του Περόνε. Με τον Ολυμπιακό, ο Σταθόπουλος αδίκησε τον Ηρακλή, ενώ με τη Λάρισα, ο Χαραλαμπίδης έκανε ένα σοβαρό λάθος εις βάρος των φιλοξενούμενων και τέσσερις εις βάρος των κυανόλευκων.

Προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον η ταυτότητα του διαιτητή που θα στείλουν την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο και η συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του 90λεπτου. Ελπίζουμε οι χιλιάδες των οπαδών του Ηρακλή που θα βρεθούν εκεί, να μην «αναγκαστούν» να ασχοληθούν μαζί του…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top