Ελπίδες για Σολτάνι και Βικτοράς

Πρωινό και απογευματινό πρόγραμμα σήμερα (21/09) για το ποδοσφαιρικό τμήμα, στην Μίκρα, με βαρύτητα στον τομέα της δύναμης και της φυσικής κατάστασης, το πρωί και …

Ηρακλής

Πρωινό και απογευματινό πρόγραμμα σήμερα (21/09) για το ποδοσφαιρικό τμήμα, στην Μίκρα, με βαρύτητα στον τομέα της δύναμης και της φυσικής κατάστασης, το πρωί και της τακτικής, το απόγευμα.

Μάλιστα, στην απογευματινή προπόνηση, οι βασικοί της περασμένης αγωνιστικής προπονήθηκαν χωριστά από τους υπολοίπους συμπαίκτες τους, οι οποίοι είχαν δίτερμα με την Ομάδα Νέων.

Η προσπάθεια του ιατρικού επιτελείου εντοπίζεται στο να προλάβουν να είναι ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση με την Καβάλα οι Βικτοράς Γιάκομπ και Καρίμ Σολτάνι. Ο πρώτος, στο πρόγραμμα αποθεραπείας του, προσέθεσε και προπόνηση στο γυμναστήριο και, από αύριο, θα ανεβάσει ρυθμούς σε ατομικό επίπεδο. Ο δεύτερος, συνέχισε σε πιο μεγάλη ένταση το ατομικό.

Ο Νίκος Αραμπατζής επανήλθε σε πλήρεις ρυθμούς, όπως αναμένεται να συμβεί αύριο και με τον Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος προπονήθηκε μόνος.

Ο Στέλιος Ηλιάδης, ως προερχόμενος από θλάση, δεν προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής, μολονότι ανεβάζει ρυθμούς ατομικής προπόνησης.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός υπέστη κάκωση στο γόνατο και η οριστική ιατρική εκτίμηση για το τραύμα του θα γίνει αύριο.

Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο, Τετάρτη 22/09, στις 17:00, στην Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

Το Ηρακλάκι, που αφήνει υποσχέσεις στην Αγγλία

Ποδόσφαιρο

Back to Top