Το “ευχαριστώ” του Πάμπλο

Ο Πάμπλο Λίμα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», για το παιχνίδι με την Λάρισα, αλλά και την πορεία του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα. «Είμαστε …

Ηρακλής

Ο Πάμπλο Λίμα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», για το παιχνίδι με την Λάρισα, αλλά και την πορεία του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα. «Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από την πρώτη θέση που βρίσκεται η ομάδα. Οφείλουμε όμως να παραμείνουμε ήρεμοι για να έχουμε ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Μιλώντας για την προσωπική του απόδοση, τόνισε: «Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο. Έχω καλή απόδοση μέχρι στιγμής και περιμένω τώρα το επόμενο παιχνίδι, ελπίζοντας να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο».

Για το γεγονός ότι στον αγώνα με την Λάρισα, ο Ηρακλής βρέθηκε μπροστά στο σκορ, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ο Πάμπλο Λίμα σχολίασε: «Είναι θέμα παιχνιδιού, κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση και έτσι μπορούμε και φέρνουμε θετικά αποτελέσματα για την ομάδα. Σίγουρα η ομάδα δεν έχει πολύ καλή απόδοση, αλλά δεν παίζει και άσχημα. Χρειαζόμαστε πάντως πολύ δουλειά και προσπάθεια στην συνέχεια για να μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από ότι τώρα».

Κλείνοντας, ο Πάμπλο Λίμα μίλησε για τον κόσμο του Ηρακλή: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Ηρακλή για την βοήθεια και την στήριξη που δίνει στην ομάδα. Θα ήθελα να γνωρίζουν οι οπαδοί μας, ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας θα τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό».

Σχετικά Άρθρα

Χαΐτογλου: “Καμία κυβέρνηση δεν αποκατέστησε τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Μαντζανάς: “Ήπιαμε έναν καφέ με τον Παπαβραμίδη και του είπα “όχι” για τον ΑΦΜ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top