“Διπλό ενθύμιο” Νταμπίζα σε Βικτοράς…

Κίνδυνος να μείνει εκτός του αγώνα με την Καβάλα ο Βικτοράς Γιάκομπ… “χάρη” στο “πεντακάθαρο” παιχνίδι των αμυντικών της Λάρισας, καθώς από κτύπημα του Νίκου …

Ηρακλής


Κίνδυνος να μείνει εκτός του αγώνα με την Καβάλα ο Βικτοράς Γιάκομπ… “χάρη” στο “πεντακάθαρο” παιχνίδι των αμυντικών της Λάρισας, καθώς από κτύπημα του Νίκου Νταμπίζα υπέστη διπλό τραυματισμό στη γάμπα (με κλωτσιά) και στον αστράγαλο (παραπατώντας, από το κτύπημα)…


Αναλυτικότερα, η εβδομάδα άρχισε στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα με απογευματινό πρόγραμμα, που εστιάστηκε στην διόρθωση των αδυναμιών, τις οποίες διαπίστωσε η τεχνική ηγεσία στον αγώνα του Σαββάτου.

Ο Βικτοράς Γιάκομπ, λοιπόν, αποδείχθηκε ότι “κουβαλά” διπλό τραυματισμό από τον αγώνα με τη Λάρισα, καθώς υπέστη διάστρεμμα ποδοκνημικής και έχει ενοχλήσεις από κτύπημα στο γαστροκνήμιο (γάμπα). Ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και, όπως εξελίχθηκαν οι αρχικές ενοχλήσεις (οι οποίες, μετά τον αγώνα, δεν έδειχναν να κρύβουν σοβαρό τραυματισμό) ο Ρουμάνος επιθετικός είναι αμφίβολος, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής.

Αντιθέτως, μικροπροβλήματα, που θα ξεπεραστούν, αντιμετωπίζουν ο Νίκος Αραμπατζής (επιβάρυνση στους θωρακικούς μύες, προπονήθηκε μόνος) και ο Μίρνες Σίσιτς (ενόχληση και οίδημα στους περονιαίους τένοντες, ακολούθησε θεραπεία).

Ο Καρίμ Σολτάνι και ο Στέλιος Ηλιάδης άρχισαν ατομική προπόνηση και παράλληλα πρόγραμμα γυμναστηρίου και θεραπείας. Η εκτίμηση για την κατάστασή τους θα πραγματοποιηθεί στην πορεία της εβδομάδας.

Αύριο, Τρίτη 21/09, το πρόγραμμα προπόνησης στην Μίκρα είναι διπλό (09:00 και 17:00).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top