«Είχαμε την καρδιά, το πάθος και δικαιωθήκαμε»

Ο Νίκος Αραμπατζής μίλησε για το πάθος που είχε η ομάδα του: «Σίγουρα η Λάρισα παρουσιάστηκε πολύ καλή. Έχει πολύ καλούς παίκτες, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά …

Ηρακλής

Ο Νίκος Αραμπατζής μίλησε για το πάθος που είχε η ομάδα του: «Σίγουρα η Λάρισα παρουσιάστηκε πολύ καλή. Έχει πολύ καλούς παίκτες, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά νομίζω πως εμείς είχαμε την καρδιά και το πάθος. Παλέψαμε το παιχνίδι και δικαιωθήκαμε».


Όσο για τη πρώτη θέση του Ηρακλή, ο αμυντικός των κυανόλευκων, τόνισε: «Κοιτάξτε, δεν μας ενδιαφέρει τόσο πολύ η κορυφή. Σίγουρα αυτή τη νίκη την θέλαμε πάρα πολύ. Υπήρξαν δυο πολύ καλά αποτελέσματα για εμάς, πρώτα με τον Ολυμπιακό και μετά στο εκτός έδρας κόντρα στον Ατρόμητο που πήραμε ένα βαθμό. Θα αδικούσαμε τους εαυτούς μας εάν δεν παίρναμε την νίκη».


Συγκρατημένος εμφανίστηκε για τα επόμενα παιχνίδια: «Ήρεμα, με χαμηλά την μπάλα, γιατί πρέπει να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», ενώ δεν παρέλειψε να απονείμει και τα εύσημα στο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο: «Ο κόσμος το έχει δείξει από την αρχή ότι είναι κοντά στην ομάδα και ξέρουμε ότι όλη την χρονιά θα είναι κοντά μας».

Σχετικά Άρθρα

Η συνάντηση με Παπαδόπουλο και οι λόγοι, που οδηγούν σε αυτήν…

Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος: «Συνάντηση με τους φορείς και συνέντευξη Τύπου…»

Ποδόσφαιρο

Ισχυρός «πονοκέφαλος» για τον Ερασιτέχνη η Μίκρα

Ποδόσφαιρο

Μαλάτος: «Η μεγάλη ευκαιρία της ΕΠΟ να αποδείξει ότι άλλαξε!»

Ποδόσφαιρο

Back to Top