«Κρατάμε τα αποτελέσματα»

Ικανοποιημένος με τους εφτά βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής του Ηρακλή δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι …

Ηρακλής

Ικανοποιημένος με τους εφτά βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής του Ηρακλή δήλωσε:


«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, ξέροντας πόσο πίσω είμαστε σε πολλά θέματα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, είχαμε μεγάλη πίεση και αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα. Αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή την περίοδο είναι το αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που νικήσουμε και την Καβάλα θα έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που πρέπει να ξέρει πως αυτά τα παιδιά υπερβάλουν τον εαυτό τους. Για αυτό φέραμε τον Ελευθερόπουλο στην ομάδα, είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι μεσοεπιθετικά».


Από την πλευρά του ο προπονητής της Λάρισας, Γιάννης Παπακώστας, ανέφερε: «Όταν σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν κινδινεύειες και εσύ δημιουργείς ευκαιρίες και προυποθέσεις, τότε είναι αυτονόητο ότι μπορεί να μην πάρεις και τίποτα. Είμαστε υπεύθυνοι, η ουσία είναι το γκολ και θα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, αλλά πρέπει να παίρνεις αυτό που δικαιούσαι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κύριος Δαλούκας είναι έξω, ας τον φέρον μέσα. Είναι δεύτερη φορά που δεν μας δίνεται καθαρό πέναλτι. Ας έρθει και ο Δαλούκας να είναι όλοι μαζί μία παρέα. Είναι κρίμα και άδικο με τέτοια εμφάνιση να μην παίρνουμε τίποτα. Έπρεπε να είχαμε κάνει τις ευκαιρίες γκολ. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Την φάση του ακυρωθέν γκολ του Ηρακλή δεν την είδα».

Σχετικά Άρθρα

Χαΐτογλου: “Καμία κυβέρνηση δεν αποκατέστησε τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Μαντζανάς: “Ήπιαμε έναν καφέ με τον Παπαβραμίδη και του είπα “όχι” για τον ΑΦΜ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top