Στην εθνική ο Σολτάνι!

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον Ηρακλή, αλλά και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Αλγερίας, ήταν τα δύο στοιχεία που άνοιξαν την πόρτα …

Ηρακλής

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον Ηρακλή, αλλά και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Αλγερίας, ήταν τα δύο στοιχεία που άνοιξαν την πόρτα της εθνικής στον Καρίμ Σολτάνι.

Ο νέος τεχνικός της Αλγερίας, Αμπντελάχ Μπεντσίκα, γνωστοποίησε ότι η μοναδική αλλαγή σε σχέση με την ομάδα του προκατόχου του, Ραμπάχ Σααντάνε, θα είναι η παρουσία του κυανόλευκου άσου.

Ο Σολτάνι συμπεριλήφθηκε στην επιλογή των παικτών για το φιλικό με το Λουξεμβούργο και πλέον είναι στα… πόδια του να διατηρηθεί στην εθνική. Αρκεί φυσικά να συνεχίσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον Ηρακλή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε διάστημα λίγων μηνών, για δεύτερη φορά ποδοσφαιριστής του Ηρακλή επιστρέφει στην εθνική της πατρίδας του.

Ο πρώτος ήταν ο Ντάνι Φερνάντες, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για το Μουντιάλ, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο κάτι ανάλογο να συμβεί με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Οπότε καταρρίπτεται και ο μύθος περί αδυναμίας ανέλιξης μέσω των κυανόλευκων.

http://www.lebuteur.com/international/actualites/soltani-pressenti-face-au-luxembourg

Σχετικά Άρθρα

Μαλάτος: «Η μεγάλη ευκαιρία της ΕΠΟ να αποδείξει ότι άλλαξε!»

Ποδόσφαιρο

Παναγόπουλος για την άσκηση αγωγών και τον δικαστικό αγώνα

Ποδόσφαιρο

Back to Top