Λάζαρος ο… “Ηρακλάρας”

Οι κινήσεις που κάνει όλο αυτό το διάστημα η ΚΑΕ Άρης, προκαλούν την έντονη δυσαρέσκεια των φίλων του Ηρακλή, όχι όμως και την έκπληξή τους. …

Οι κινήσεις που κάνει όλο αυτό το διάστημα η ΚΑΕ Άρης, προκαλούν την έντονη δυσαρέσκεια των φίλων του Ηρακλή, όχι όμως και την έκπληξή τους. Όλα αυτά τα χρόνια άλλωστε που υπάρχει η δικαστική διαμάχη για την υπόθεση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, οι… μάσκες έπεσαν για αρκετούς.


Δεν είναι όμως οι μόνοι που εκτέθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Υπάρχει και κάποιος που στο (πολύ) πρόσφατο παρελθόν, διαφήμιζε την αγάπη του για τον Ηρακλή. Αναφερόμαστε φυσικά στον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Τον άνθρωπο που έψαχνε ομάδα της Ευρωλίγκας και κατέληξε στον ΠΑΟΚ και ο οποίος από τη θέση του προέδρου του ΠΣΑΚ, προχώρησε σε μία ακόμη. unfair κίνηση εις βάρος της ομάδας -που λέει ότι- αγαπάει.


Για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα, ο ΠΣΑΚ με επίσημη ανακοίνωση, καλεί τα μέλη του που ανήκουν στις ομάδες που ακόμη δεν έχουν αποκτήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, να μην λάβουν μέρος στους αγώνες κυπέλλου της Τετάρτης. Το πρόβλημα το έχει ο Ηρακλής και η ΑΕΚ, αφού το Μαρούσι δεν αγωνίζεται στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης.


Με απλά λόγια, ο φορέας που είναι πρόεδρος ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, προσπαθεί να θέσει εκτός κυπέλλου τον Ηρακλή!!!


Τα συμπεράσματα δικά σας.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top