Προσφυγή του Ντιέ στη FIFA

Για ένα ποσό 397.000 ευρώ προσέφυγε στη ΦΙΦΑ ο Σερζ Ντιέ. Όταν ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και νυν της Καβάλας είχε κάνει προσφυγή διεκδικώντας …

Ηρακλής

Για ένα ποσό 397.000 ευρώ προσέφυγε στη ΦΙΦΑ ο Σερζ Ντιέ. Όταν ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και νυν της Καβάλας είχε κάνει προσφυγή διεκδικώντας τα λεφτά όλου του συμβολαίου του (όχι μόνο τα δεδουλευμένα δηλαδή) είχε έρθει σε συμφωνία με την ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη η συμφωνία εμπεριείχε το να πάρει ο παίκτης τα δεδουλευμένα συν ένα ποσό παραπάνω. Συνολικά, ήταν ένα ποσό 120.000 ευρώ και έγινε συμφωνία για τέσσερις δόσεις των 30.000 ευρώ η κάθε μια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αν ο παίκτης δεν πληρωνόταν μία από αυτές τις δόσεις, το ποσό επέστρεφε στην αρχική του οφειλή.

Ο Ηρακλής έδωσε τις δύο δόσεις και έχει να δώσει άλλες δύο. Η καθυστέρηση στην πληρωμή έκανε τον Ντιέ να προσφύγει στη ΦΙΦΑ βάζοντας στην απαίτηση όλο το συμβόλαιο. Κι ας έχει πάρει χρήματα.

Ο Ηρακλής τώρα, θέλει να ανοίξει και πάλι δίαυλο επικοινωνίας με τον παίκτη ώστε να επανέλθει η συμφωνία, να πληρώσει τις δόσεις και να κλείσει το θέμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top