Επίθεση ΠΣΑΚ και αιχμές κατά πάντων

Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί την ΕΕΑ να μη χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής σε ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να αγωνιστούν στην …

Ηρακλής

Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί την ΕΕΑ να μη χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής σε ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να αγωνιστούν στην Α1.

Ο Σύνδεσμος των Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, του οποίου πρόεδρος είναι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος (…) έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του στην αίθουσα που συνεδρίαζε η επιτροπή και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, εκτός από το να πάρει θέση για τα χρέη της παλιάς ΚΑΕ Ηρακλής που τελεί υπό εκκαθάριση, στάθηκε και σε νομικά θέματα που αφορούν την μετατροπή του ΤΑΚ σε ΚΑΕ, ζητήματα που δεν άπτονται της αρμοδιότητάς του.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε και στην οποία δεν αναφέρονται ομάδες ή πρόσωπα, αναφέρεται:

«Ένας μήνας απομένει πλέον για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής και για μια ακόμη φορά όπως και τα τελευταία χρόνια όλοι παρακολουθούμε το… θέατρο του παραλόγου. Βλέπουμε ξανά ομάδες που δεν έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν το πιστοποιητικό για την συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα και δεν πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις για να αγωνιστούν στην Α1 οι οποίες ζητούν παρατάσεις προκειμένου με κάθε τρόπο να καταφέρουν  να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα….

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όπως και τα προηγούμενα χρόνια  έτσι και φέτος βρίσκεται σε σύγχυση και προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει ζωή σε αυτές τις ΚΑΕ. Για άλλη μία χρονιά η ΕΕΑ παρανομεί και γίνεται συνυπεύθυνη για τις μελλοντικές ζημιές που θα έχουν οι αθλητές μας λόγω της συμμετοχής στην Α1 ομάδων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Ως πότε όμως θα συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία και ως πότε θα καταπατούνται οι νόμοι και οι κανόνες προκειμένου να εξυπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα

Για ποιο λόγο κανείς δεν παίρνει την απόφαση (όπως είχε ειπωθεί στις αρχές του καλοκαιριού) να μην αγωνιστούν οι ομάδες που δεν έχουν την δυνατότητα, στο ερχόμενο πρωτάθλημα το οποίο επαναλαμβάνουμε ότι ξεκινάει σε λιγότερο από ένα μήνα; Μήπως θα έπρεπε αυτές οι αποφάσεις να έχουν παρθεί εδώ και πολύ καιρό και να μην περιμένουμε πάλι την τελευταία στιγμή; Ο Σύνδεσμός μας θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο νομικών κινήσεων ενάντια στους υπευθύνους αυτού του καταντήματος ενώ ταυτόχρονα εφιστούμε την προσοχή στα μέλη μας όσον αφορά τη συμμετοχή τους σε επίσημους αγώνες (Κύπελλο) ομάδων που δεν έχουν εξασφαλίσει τα πιστοποιητικά τους».

Σχετικά Άρθρα

“Φιξαρίστηκε” ο Όμιλος του Ηρακλή στο Europe Cup – Το πρόγραμμα

Μπάσκετ

Back to Top