Αγωνία για τον Καρίμ

Προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου για τους “κυανόλευκους” και ουσιαστικά τελευταία δυνατή δοκιμή πριν την αναμέτρηση με τη Λάρισα. Ο Καρίμ Σολτάνι ταλαιπωρείται από ενόχληση στο …

Ηρακλής

Προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου για τους “κυανόλευκους” και ουσιαστικά τελευταία δυνατή δοκιμή πριν την αναμέτρηση με τη Λάρισα.

Ο Καρίμ Σολτάνι ταλαιπωρείται από ενόχληση στο γόνατο, την οποία ‘κουβαλά’ από το χθεσινό πρόγραμμα. Ο Γαλλοαλγερινός ποδοσφαιριστής θα εξετασθεί διεξοδικά και αύριο θα εκτιμηθεί η ακριβής κατάσταση του τραύματός του και το κατά πόσον θα μπορέσει να είναι έτοιμος για τον μεθαυριανό αγώνα. Σήμερα υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Σε θεραπεία υποβάλλεται και ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την προσεχή αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας.

Αύριο, Παρασκευή 17/09, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι, με προπόνηση στην Μίκρα (17:30). Κατόπιν θα ανακοινωθεί από την τεχνική ηγεσία η αποστολή.

* Πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/09), το απόγευμα, πριν την έναρξη της προπόνησης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top