“Έπεσαν οι μάσκες” για την ΚΑΕ Άρης

H KAE Ηρακλής εξέδωσε πριν από λίγη ώρα την κάτωθι ανακοίνωση, που αποκαλύπτει τον ρόλο που παίζει η ΚΑΕ Άρης στην υπόθεση της χορήγησης του …

Ηρακλής

H KAE Ηρακλής εξέδωσε πριν από λίγη ώρα την κάτωθι ανακοίνωση, που αποκαλύπτει τον ρόλο που παίζει η ΚΑΕ Άρης στην υπόθεση της χορήγησης του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα:


“ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΣΑΚΕ.


ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥΣ.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΧΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕ ΚΑΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.09.2010.


ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.


ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ –ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ-  ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η  ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ  ΕΓΙΝΕ  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top