Ευτυχώς που έμεινε όσο έπρεπε!

Δεύτερο μισό για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League σήμερα, με τα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια, χωρίς ελληνική παρουσία, ευτυχώς αν κρίνουμε …

Η πρόταση της ημέρας

Δεύτερο μισό για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League σήμερα, με τα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια, χωρίς ελληνική παρουσία, ευτυχώς αν κρίνουμε από τη χθεσινή αναμενόμενη εν πολλοίς συντριβή του Παναθηναϊκού. Πάμε να δούμε τι βγάζει η σημερινή διαλογή, με την μέρα να μην χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως ελκυστική για στοίχημα…


Μου αρέσουν οι αποδόσεις που κυκλοφορεί το over 2.5 γκολ του Κλουζ – Βασιλεία… Οι Ελβετοί είναι ομάδα που εύκολα σκοράρει, αλλά εξίσου εύκολα δέχεται γκολ. Δεδομένου ότι οι Ρουμάνοι θα έχουν νέο προπονητή (ευτυχώς που έμεινε όσο έπρεπε ο Μαντορλίνι για να αφήσει τον Ντάνι να φύγει!!!) και θα παραταχθούν με βελτιωμένη ψυχολογία, πιστεύω ότι θα έχει αρκετά τέρματα το παιχνίδι.


Στην Ουκρανία Σαχτάρ και Παρτιζάν έπαιξαν και πέρυσι στα εγκαίνια αυτού του γηπέδου στο οποίο θα αγωνιστούν και φέτος, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 4-1. Φέτος η Παρτιζάν είναι καλύτερη ως τώρα, επομένως μπορεί τουλάχιστον να σκοράρει. Από τις «γελοίες» αποδόσεις του άσου, χίλιες φορές να παίξω το γκολ – γκολ.


Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μπράγκα και όποτε παίζουν οι «κανονιέρηδες» εντός έδρας το over 2.5 γκολ είναι η πρώτη και κυρίαρχη επιλογή.


Και φυσικά από τη λατρεμένη μου Βραζιλία που έχει πλήρη αγωνιστική σήμερα, θα διαλέξω τον άσο της Βιτόρια, μίας κλασσικής ομάδας έδρας που χρειάζεται τη νίκη, ενώ παίζει καλά στα τελευταία της παιχνίδια παρότι δεν την κατακτά, κόντρα στη ντεφορμέ τώρα τελευταία Σεάρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top