Πού πας χωρίς Δαλούκα;

Η σημερινή ημέρα έχει κατά βάση Champions League, εκεί που διεξάγονται οκτώ αγώνες για τη φάση των ομίλων και μία ψιλή από το αγγλικό Championship, …

Η πρόταση της ημέρας

Η σημερινή ημέρα έχει κατά βάση Champions League, εκεί που διεξάγονται οκτώ αγώνες για τη φάση των ομίλων και μία ψιλή από το αγγλικό Championship, καθώς υπάρχει εκεί εμβόλιμη αγωνιστική.


Η αλήθεια είναι ότι έχω τεράστιο σεβασμό στο «βάρος» της φανέλας του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, αλλά σήμερα έχω την αίσθηση πως θα μετρήσει πολλά γκολ στο «Καμπ Νου». H Μπαρτσελόνα μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της, αλλά η ήττα από τη Χέρκουλες θα την ταρακουνήσει και δεν την παίρνει νέα γκέλα.


Από την άλλη μεριά είδα τον Παναθηναϊκό με τον Άρη και μπορεί να ήταν καλύτερος, αλλά ακόμη και έτσι ήταν μέτριος προς κακός. Επιπλέον έμεινε εκτός αποστολής ο καλύτερος παίκτης του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Δαλούκας! Μου αρέσει το στοίχημα που προσφέρει η bet365 σε απόδοση 2.10 ότι η Μπαρτσελόνα θα καλύψει χάντικαπ δύο τερμάτων…


Από τα υπόλοιπα παιχνίδια νομίζω πως στο Τβέντε – Ίντερ θα μετρήσει η εμπειρία των πρωταθλητών Ευρώπης που είναι και μία κλάση επάνω από τους Ολλανδούς, ενώ νομίζω πως το Βέρντερ – Τότεναμ θα έχει πολλά γκολ, πάνω από 2.5 ίσως και από 3.5, δεδομένου του τρόπου που αγωνίζονται και των κενών στην άμυνα που έχουν και οι δύο αντίπαλοι.


Τέλος στο Championship σημείο υψηλού ρίσκου είναι η Νόριτς που είναι σε καλύτερη κατάσταση από τη Ντόνκαστερ και έχει και πολύ καλή παράδοση με τη συγκεκριμένη αντίπαλο.  

Σχετικά Άρθρα

Back to Top