Ελευθερόπουλος: “Η ομάδα έχει χαρακτήρα”

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος φιλοξενήθηκε (13/9) στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα». Μιλώντας αρχικά για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο έμπειρος γκολκίπερ ανέφερε: «Σίγουρα χρειαστήκαμε …

Ηρακλής

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος φιλοξενήθηκε (13/9) στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα». Μιλώντας αρχικά για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο έμπειρος γκολκίπερ ανέφερε: «Σίγουρα χρειαστήκαμε και την τύχη στο παιχνίδι αλλά η ομάδα για δεύτερο σερί παιχνίδι αντέδρασε ενώ είχε μείνει πίσω στο σκορ, αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα. Στον αγώνα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, μας πίεσε ο Ατρόμητος, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα και δεν έχουμε δέσει ακόμη όπως πρέπει».

Συνεχίζοντας τόνισε επίσης: «Είναι πολύ καλό πάντως που παίρνουμε αποτελέσματα και βαθμούς, αυτό μας δίνει άνεση για να δουλέψουμε καλύτερα και περισσότερο στη συνέχεια. Η ομάδα χρειάζεται αρκετό καιρό για να δέσει όπως πρέπει και με τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής μας έχει φύγει το άγχος, κάτι που είναι πολύ καλό για μας. Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, να κάνουν την ίδια προσπάθεια και στις προπονήσεις και στους αγώνες, γιατί ό,τι εικόνα δείξεις στη διάρκεια της εβδομάδας, θα δείξεις και στον αγώνα».

Μιλώντας για την φετινή ομάδα του Ηρακλή είπε επίσης: «Το ρόστερ του Ηρακλή είναι πολύ καλό, ακόμη όμως προσπαθούμε στα παιχνίδια να δείξουμε δείγματα καλής ομάδας. Έχουμε σίγουρα ποιότητα στην ομάδα, με δύο καλούς παίκτες σε κάθε θέση και αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι οι αυτοματισμοί στο παιχνίδι μας και αυτό θέλει χρόνο. Όταν η ομάδα φτάσει στο σημείο που πρέπει θα μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή όμως, πρέπει να κοιτάξουμε να σωθούμε όσο νωρίτερα γίνεται γιατί τα τελευταία χρόνια ο Ηρακλής κινδύνευε τις τελευταίες αγωνιστικές. Αυτό πρέπει να γίνει τώρα και στη συνέχεια ο Ηρακλής με τη βοήθεια του κόσμου θα μπορέσει να φτάσει εκεί που ήταν παλαιότερα. Υπάρχουν στην ομάδα πολλά παιδιά με ταλέντο και δυνατότητες, που θα μπορέσουν στην συνέχεια να κάνουν πολλά για τον Ηρακλή».

Σε ερώτηση για το πρόγραμμα της ομάδας, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανέφερε:

«Πάντα έλεγα ότι το πρόγραμμα το φτιάχνεις μόνος σου εύκολο ή δύσκολο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στη Superleague, πρέπει να ματώνεις για κάθε βαθμό. Με τη βοήθεια του κόσμου, που ήταν απίστευτος στο Περιστέρι, μπορούμε να πάμε καλά. Τώρα κοιτάζουμε μπροστά, έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας και όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε έξι βαθμούς, ακόμη και στατιστικά να το δεις. Κοιτάμε όμως τώρα μόνο το παιχνίδι με τη Λάρισα και μετά θα δούμε το επόμενο, είναι και τα δύο δύσκολα παιχνίδια».

Σε ερώτηση για την διαιτησία, είπε: «Κλείνω τα αυτιά μου σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαιτησία. Με έχει κουράσει όλο αυτό που γίνεται στην Ελλάδα και πλέον δεν μπαίνω καν στην διαδικασία αυτή».

Στην παρατήρηση ότι φέτος κάνει μέχρι τώρα μια πολύ καλή χρονιά, τόνισε: «Και πέρυσι έκανα καλή χρονιά μέχρι να έρθει ο τραυματισμός μου. Ξέρετε είναι οξύμωρο αυτό που συμβαίνει, τα καλά μου παιχνίδια περνάνε πολύ light ενώ όταν κάνω ένα άσχημο παιχνίδι παίρνει διαστάσεις, μου το έχουν πει αυτό πολλοί συμπαίκτες μου και τώρα και παλαιότερα, δεν μου συγχωρούν εύκολα ένα κακό παιχνίδι. Πιστεύω πάντως ότι δεν έχω να δώσω απαντήσεις σε κανένα, αντίπαλός μου ήταν μόνο η μέση μου, εγώ κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου όσο πιο καλά μπορώ και ας κρίνουν οι άλλοι ό,τι θέλουν. Ποτέ όμως στην καριέρα μου δεν προσπάθησα να κοροϊδέψω κανέναν, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης για κάθε αθλητή και εκεί φαίνονται όλα».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είπε: «Θέλουμε να συνεχίσει ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα, μας δίνει δύναμη αυτό και θέλουμε πολύ να είναι δίπλα μας συνέχεια».

Σχετικά Άρθρα

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top