“Πλήρως απορριπτέες” οι δηλώσεις Δώνη

“Πλήρως απορριπτέες” χαρακτήρισε μέσα από το επίσημο δελτίο Τύπου της σήμερα (12/09) η ΠΑΕ Ηρακλής τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη, ουσιαστικά μεθερμηνεύοντας αυτό, που όλοι …

Ηρακλής

“Πλήρως απορριπτέες” χαρακτήρισε μέσα από το επίσημο δελτίο Τύπου της σήμερα (12/09) η ΠΑΕ Ηρακλής τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη, ουσιαστικά μεθερμηνεύοντας αυτό, που όλοι όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι του Περιστερίου αισθάνθηκαν, όταν πληροφορήθηκαν την τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού.

Το ακριβές “κυανόλευκο” σχόλιο έχει ως εξής:

“Δηλώσεις για την διαιτησία, ‘εμποτισμένες’ με τόσο μεγάλη δόση αστοχίας, σε επίπεδο του άλλα να βλέπουμε στο γήπεδο και άλλα να σχολιάζουμε, είναι σαφές ότι αποσκοπούν σε μελλοντικά οφέλη και μόνο και, ως εκ τούτου, είναι πλήρως απορριπτέες”.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΩΝΗ: “Πολλές φορές οι προπονητές λένε ότι αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Εμείς πάντως δεν θέλουμε να τα ρίξουμε μόνο στην τύχη. Σε όλο το παιχνίδι κάναμε μόνο ένα λάθος και το πληρώσαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε διαλύσει τον αντίπαλό μας. Να πετύχουμε 2 με 3 γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε κι άλλους βαθμούς σε ένα παιχνίδι που είχαμε την υπεροχή.

Κάποιες στιγμές αναρωτιόμουν στον πάγκο αν αντίπαλό μας είχαμε τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό και αυτό που λέω οφείλεται στην προστασία που έδειξε η διαιτησία στον Ηρακλή.

Δεν μας αξίζει τέτοια αντιμετώπιση, είμαστε και εμείς ένα υγιές σωματείο. Κι εγώ θα ήθελα να έχω τέτοιου τύπου διαιτησίες στο μέλλον”,

Σχετικά Άρθρα

Back to Top