Με τη σφυρίχτρα του Νίκου Φιλιππιάδη

Από αυτή την εβδομάδα και κάθε εβδομάδα, ο Νίκος Φιλιππιάδης θα σχολιάζει στη BLUEARENA την παρουσία του διαιτητή που θα σφυρίζει τους αγώνες του Ηρακλή. …

Ηρακλής

Από αυτή την εβδομάδα και κάθε εβδομάδα, ο Νίκος Φιλιππιάδης θα σχολιάζει στη BLUEARENA την παρουσία του διαιτητή που θα σφυρίζει τους αγώνες του Ηρακλή. Ποια είναι η άποψη του βετεράνου διεθνή διαιτητή για τον Δημήτρη Θάνο;


«Προσπάθησε να τα πάει καλά στο ντεμπούτο του, αλλά διέκρινα φόβο. Είναι νέος στο μεγάλα σαλόνια. Σε ένα βαθμό πέτυχε στο έργο του. Διέκρινα συγκρατημένα σφυρίγματα, αλλά και φοβισμένα λόγω της απειρίας του. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός με μοιρασμένα σφυρίγματα χωρίς το μεγάλο λάθος. Δεν υπήρχε άλλωστε και η φάση για να τον εκθέσει. Θα σταθώ μόνο στο 15ο λεπτό που χαρίστηκε σε παίκτη του Ατρόμητου σε ένα σκληρό φάουλ πάνω στον Κομπαγιάσι, ενώ αντίθετα στο 27’ με ευκολία κιτρίνισε τον Λίμα. Οι υπόλοιπες κίτρινες ήταν δικαιολογημένες.


Στο δεύτερο ημίχρονο είδα ένα άλλο πρόσωπο. Έπαιξε φοβισμένα και θα έλεγα ότι αδικήθηκε ο Ηρακλής ως προς τον καταμερισμό των φάουλ. Θα σταθώ στο 51’ και στην άδικη πέρα για πέρα κίτρινη στον Γιάκομπ, η οποία δόθηκε και με τις ευλογίες και τις φωνές του πάγκου του Ατρόμητου. Στο 59’, κραυγαλέο φάουλ (γκρέμισμα από αντίπαλο) του Γιάκομπ δεν δίνεται. Στο γκολ του Ατρόμητου, είναι οριακή η φάση με υποψία οφσάιντ. Δύσκολη φάση, η ευθύνη πέφτει στον βοηθό. Θεωρώ ότι αν ήταν οι τρεις παραδοσιακά ισχυροί της Αθήνας, σε αυτή τη φάση θα δίνονταν το οφσάιντ. Στο 70’ σταματάει αδικαιολόγητα επίθεση του Ηρακλή, ευτυχώς λίγο πιο κάτω από το κέντρο του γηπέδου. Χωρίς τη μεγάλη φάση, πλην της δίκαιης αποβολής του Αναστασάκου, ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.


Εύχομαι στον κ. Θάνο να έχει συνέχεια στη Σούπερ Λίγκα, να διδάσκεται από τα όποια του λάθη και να προσπαθεί να τα διορθώνει».

Σχετικά Άρθρα

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top