Ουζουνίδης: “Σταθήκαμε τυχεροί”

Σε αντίθεση με τον Γιώργο Δώνη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε αυτό που είδε ολόκληρη η Ελλάδα. Ότι ο Ηρακλής στάθηκε τυχερός και έφυγε απο το Περιστέρι …

Ηρακλής

Σε αντίθεση με τον Γιώργο Δώνη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε αυτό που είδε ολόκληρη η Ελλάδα. Ότι ο Ηρακλής στάθηκε τυχερός και έφυγε απο το Περιστέρι με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.


“Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό σε μία πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα.


Δεν αισθανθήκαμε πίεση στο πρώτο ημίχρονο. Και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, μόνο το διάστημα 45′-65′ δεχτήκαμε μεγάλη πίεση. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που προσπάθησαν.

Στα πρώτα λεπτά χάναμε την μπάλα πολύ εύκολα. Σταθήκαμε πολύ τυχεροί που δεν δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο και εμείς πήγαμε την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου, αλλά βρήκαμε απέναντί μας τον Σαμπού, ένα πολύ καλό αμυντικό.

Ερωτηθείς γιατί δεν χρησιμοποίησε από την αρχή τον Σολτάνι, απάντησε: “Υπάρχουν και άλλες παράμετροι για να χρησιμοποιήσεις ή όχι έναν παίκτη. Χρειαζόμασταν πολύ ψηλούς παίκτες”.

Τέλος, για τους στόχους της ομάδας του και αν αυτοί έχουν αλλάξει μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές, δήλωσε: “Πιστεύω ότι υπάρχει ποιότητα, αλλά μας λείπει η συνοχή. Χρειάζονται και άλλα παιχνίδια για να δέσει η ομάδα. Πιστεύω σε αυτήν, αλλά δεν παραλείπω το γεγονός ότι είχαμε αρκετή δόση τύχης στα πρώτα δύο ματς”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top