Σπυρογιάννης: “Είμαστε σε καλό επίπεδο”

Ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων για την ομάδα νέων του Ηρακλή, ο προπονητής της ομάδας, Βασίλη Σπυρογιάννης, μίλησε στη BLUEARENA για την προετοιμασία, αλλά …

ΑκαδημίαΕνόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων για την ομάδα νέων του Ηρακλή, ο προπονητής της ομάδας, Βασίλη Σπυρογιάννης, μίλησε στη BLUEARENA για την προετοιμασία, αλλά και για το μέλλον των κυανόλευκων Ακαδημιών.

Πώς κύλησε η προετοιμασία της ομάδας;

Η προετοιμασία ξεκίνησε με τον Κ. Βακαλόπουλο και μετά τις 15 Αύγουστου ανέλαβα εγώ. Η προετοιμασία κύλησε όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί. Η ομάδα και δούλεψε σε προπονητικό κέντρο και πήρε μέρος σε φιλικά παιχνίδια, όπως το Τουρνουά ΕΓΝΑΤΙΑ στο οποίο πήρε και την πρώτη θέση. Τώρα βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο ετοιμότητας όσον αφορά την έναρξη του Πρωταθλήματος και πιστεύουμε ότι σταδιακά θα είμαστε ακόμα καλύτερα.

Υπάρχουνε νεαροί παίκτες στον Ηρακλή αυτήν την στιγμή οι οποίοι μπορούν να φτάσουν στην πρώτη ομάδα;

Ο Ηρακλής στις υποδομές έχει παράδοση να ετοιμάζει ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούνε στην πρώτη ομάδα, και ήδη στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπήρχαν στην ομάδα μέσα 3-4 παιδιά από τις υποδομές μας. Το ίδιο ευελπιστούμε να γίνει και τώρα. Όλα τα παιδιά και τα μικρότερα και τα μεγαλύτερα, έχουν ένα επίπεδο ετοιμότητας και είναι θέμα χρόνου να αποκτήσουν τις δυνατότητες για να μπορέσουν να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα. Όχι φυσικά όλοι. Κάποιοι από αυτούς.

Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα τα ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο;

Έχουμε δυο παιδιά τα οποία είναι τιμωρημένα λόγω καρτών από την περσινή σεζόν. Πρόκειται για τον Παπαστεριανό και τον Ψαράκογλου.


 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top