Σπανός: “Ενα βήμα παραπάνω”

Ο Ατρόμητος Περιστερίου παρουσίασε (9/9) τα μεταγραφικά αποκτήματα, Καμαρά, Μασάμπα, Αθανασίου και Μπάλα καθώς και τη νέα φανέλα. Στις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Σπανός, …

Διάφορα

Ο Ατρόμητος Περιστερίου παρουσίασε (9/9) τα μεταγραφικά αποκτήματα, Καμαρά, Μασάμπα, Αθανασίου και Μπάλα καθώς και τη νέα φανέλα. Στις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Σπανός, ο πρόεδρος του Ατρόμητου είπε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Πέρυσι καταλάβαμε την έβδομη θέση. Αν καταφέρουμε κάτι αντίστοιχα σημαίνει ότι η ομάδα έχει γερές βάσεις. Το θέμα όμως είναι να πάμε ένα βήμα μπροστά. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στην εφτάδα. Ο Ατρόμητος είναι από τα πιο υγιή σωματεία της Σούπερ Λίγκας. Δίνουμε έμφαση στις υποδομές και βοηθά νέους παίκτες να εξελιχθούν, όπως έκανε στην περίπτωση του Στέργου Μαρίνου που μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό. Δεν λειτουργούμε όπως άλλες ομάδες που εκμεταλλεύονται τους νεαρούς παίκτες. Υπάρχει μία μικρή αύξηση στις πωλήσεις των διαρκείας την περασμένη σεζόν. Θα θέλαμε οι δημότες του Περιστερίου να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές μας. Στόχος μας είναι κάποια στιγμή το γήπεδο να γεμίσει».

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης ήταν παρών και είπε: «Η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα για μια πετυχημένη πορεία. Εμείς σαν Δήμος στηρίζουμε την προσπάθειά της και καλώ όλους τους Περιστεριώτες να βοηθήσουν την ομάδα. Έχω δει ότι πολλοί κάτοικοι της περιοχής έχουν διαρκείας του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αλλά όχι του Ατρομήτου».

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Το τρόπαιο του 80 είχε κατασχεθεί από την Καστοριά και το ζητεί πίσω…

Ποδόσφαιρο

Back to Top