ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το έγγραφο της ΚΑΕ Άρης, προκαλεί αντιδράσεις

«Τον Ηρακλή πάντα τον κυνηγάνε, γιατί πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σωματείο», δήλωσε χθες (8/9) ο Φώτης Θέος, προκαλώντας ερωτηματικά και δίνοντας το έναυσμα για …

Ηρακλής

«Τον Ηρακλή πάντα τον κυνηγάνε, γιατί πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σωματείο», δήλωσε χθες (8/9) ο Φώτης Θέος, προκαλώντας ερωτηματικά και δίνοντας το έναυσμα για έρευνα. Ποιοι είναι αυτοί που κυνηγάνε τον Ηρακλή;


Σύμφωνα με πληροφορίες της BLUEARENA, η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης προχώρησε σε μία ενέργεια που είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί και θα προκαλέσει αντιδράσεις από την πλευρά των κυανόλευκων. Πριν από λίγες ημέρες, έστειλε σε όλους τους αρμόδιους φορείς που σχετίζονται με το ζήτημα της έκδοσης πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ΕΣΑΚΕ, Υπουργείο Ανάπτυξης), έγγραφο με το οποίο στην ουσία ζητάει να μην δοθεί το πιστοποιητικό στη νεοσύστατη ΚΑΕ Ηρακλής!!!!!


Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Άρης Θεσσαλονίκης, προσπάθησε να μπλοκάρει τη συμμετοχή του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα, υποστηρίζοντας ότι η προηγούμενη εταιρία βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. Αυτός ήταν και ο λόγος που καθυστέρησε η έκδοση ΑΦΜ, αφού το σχετικό έγγραφο κοινοποιήθηκε στην Εφορία. Για να μην ανησυχεί όμως ο κόσμος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δοθεί πιστοποιητικό στον Ηρακλή.


Όσο για τους λόγους που προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια ο μπασκετικός Άρης; Τα χρήματα που κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να πληρώσει για τη μεταγραφή του Σχορτσιανίτη. Η παρουσία του Ηρακλή στην Α1, σημαίνει αυτόματα και πλήρη έλεγχο των εσόδων που έχει κάθε ΚΑΕ από τις κύριες πηγές εσόδων. Η επιστροφή των κυανόλευκων στο φυσικό τους χώρο, δημιουργεί πρόβλημα στον Άρη, ενόψει και της οριστικής απόφασης από τα αρμόδια δικαστήρια.


Οι διοικούντες τηρούν στάση αναμονής, συγκεντρώνουν στοιχεία και σκοπεύουν τις επόμενες ημέρες να βγουν στην αντεπίθεση. Παράλληλα, αύριο (9/9) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ανθρώπων της ΚΑΕ με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, για να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τον μπασκετικό Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top