Ο Νούνο Πιλότο μιλάει για τον Ντάνι και τον Ηρακλή

Η είδηση της μεταγραφής του Ντάνι στον Ηρακλή… ταξίδεψε ως την Πορτογαλία όπου συνεχίζει την καριέρα του ο Πιλότο, φορώντας τη φανέλα της Ολανένσε, με …

Ηρακλής

Η είδηση της μεταγραφής του Ντάνι στον Ηρακλή… ταξίδεψε ως την Πορτογαλία όπου συνεχίζει την καριέρα του ο Πιλότο, φορώντας τη φανέλα της Ολανένσε, με την οποία μάλιστα πέτυχε το πρώτο του γκολ. Τα “ΣΠΟΡ του Βορρά” επικοινώνησαν με τον Πιλότο και του ζήτησαν ένα σχόλιο για τον Ντάνι “Τον Ντάνι, τον γνωρίζω από την εποχή που έπαιζε στην Πάσος Φερέϊρα και ξέρω ότι πρόκειται για έναν καλό ανασταλτικό μέσο ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τον Ηρακλή. Βέβαια τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στην Ρουμανία και δεν έχω τη δυνατότητα να ξέρω σε ποια κατάσταση βρίσκεται”.

– Θα ήθελες να του ευχηθείς κάτι;

“Εύχομαι να βοηθήσει τον Ηρακλή και να πετύχει με την ομάδα όσα δεν πέτυχα εγώ. Άλλωστε ήρθε ο καιρός ώστε να περάσει από τον Ηρακλή κάποιος Πορτογάλος ο οποίος θα σπάσει την κακή παράδοση που δημιουργήσαμε εγώ και ο Μαρκές (γέλια). Μπορεί να μην έπαιξα στον Ηρακλή αλλά θα ενδιαφέρομαι για την ομάδα και θα παρακολουθώ την πορεία της”.

– Να υποθέσω λοιπόν ότι έχεις μάθει για το θετικό ξεκίνημα της ομάδας στο νέο Πρωτάθλημα;

“Και βέβαια. Όχι μόνο έμαθα για το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, αλλά είδα και στιγμιότυπα του αγώνα. Ο Ηρακλής κέρδισε με 2-1 σε ένα γήπεδο με φανταστική ατμόσφαιρα και περισσότερους από 15.000 φίλους της ομάδας στις κερκίδες. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη, πριν φύγω από τον Ηρακλή γνώρισα τους ανθρώπους της διοίκησης και διαπίστωσα ότι την αγαπούν και θέλουν να λύσουν τα προβλήματα της. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στον Ηρακλή ”.

– Να ξέρεις ότι και οι φίλοι του Ηρακλή εύχονται για εσένα να τα πας πολύ καλά στην καριέρα σου.

“Αυτό με κάνει να αισθάνομαι χαρούμενος. Πλέον έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και αγωνίζομαι κανονικά στη νέα μου ομάδα”.

Σχετικά Άρθρα

Ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού, Δ. Χιονιάς, αφιερώνει “πενιές” στον Βάσια!

Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top