Με 1.100 οπαδούς στο Περιστέρι

Άμεση ήταν η απάντηση των ανθρώπων του Ατρόμητου στο αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής για χορήγηση 2.500 εισιτήρια για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής. Η αθηναϊκή …

Ηρακλής

Άμεση ήταν η απάντηση των ανθρώπων του Ατρόμητου στο αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής για χορήγηση 2.500 εισιτήρια για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής. Η αθηναϊκή ΠΑΕ θα διαθέσει τελικά στους φίλους του Ηρακλή 1.100 εισιτήρια, όση ακριβώς είναι και η χωρητικότητα του πετάλου των φιλοξενούμενων στο γήπεδο του Περιστερίου.

Με βάση το ενδιαφέρον του κόσμου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά την επική ανατροπή επί του Ολυμπιακού, θεωρείται δεδομένο ότι θα εξαντληθούν τα εισιτήρια και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί θέμα με φίλους της ομάδας που δεν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε 2.500 εισιτήρια.

Εννοείται ότι στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, η ΠΑΕ Ηρακλής θα διαθέσει στην αντίστοιχη του Ατρόμητου, τον ίδιο ακριβώς εισιτηρίων για τους φίλους της αθηναϊκής που θα θελήσουν να ανηφορίσουν στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, “ανταλλαγή κατασκόπων” μεταξύ Ηρακλή και Ατρομήτου, ενόψει της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής της Super League στο Περιστέρι. Συγκεκριμένα, συνεργάτης της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή θα βρεθεί το Σάββατο 04/09 στη φιλική αναμέτρηση Ατρομήτου – Εθνικού Αστέρα, ενώ η αθηναϊκή ομάδα θα… εκπροσωπηθεί από τον Μίοντραγκ Μένταν και έναν συνεργάτη του στη φιλική αναμέτρηση Ηρακλή – Πανσερραϊκού (επίσης το Σάββατο 04/09).

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top