Ετοιμάζουν “κατάληψη” στο Περιστέρι οι οπαδοί του Ηρακλή

Για τη μεγαλύτερη κάθοδο των τελευταίων ετών στο Λεκανοπέδιο, ετοιμάζονται οι οπαδοί του Ηρακλή. Το ενδιαφέρον του κόσμου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το …

Ηρακλής


Για τη μεγαλύτερη κάθοδο των τελευταίων ετών στο Λεκανοπέδιο, ετοιμάζονται οι οπαδοί του Ηρακλή. Το ενδιαφέρον του κόσμου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το οποίο θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο γήπεδο του Περιστερίου, είναι τεράστιο και η ΠΑΕ Ηρακλής κατέθεσε επίσημο αίτημα στην αντίστοιχη του Ατρόμητου, για 2.500 εισιτήρια!


Η απάντηση αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες και οι κυανόλευκοι ευελπιστούν ότι το αίτημα θα γίνει αποδεκτό από την διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας. Εννοείται ότι στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, η ΠΑΕ Ηρακλής θα διαθέσει όσα ακριβώς εισιτήρια ζητήσει ο Ατρόμητος για τις ανάγκες των οπαδών του που θα θελήσουν να ανηφορίσουν στη Θεσσαλονίκη.


Παράλληλα, “ανταλλαγή κατασκόπων” μεταξύ Ηρακλή και Ατρομήτου, ενόψει της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής της Super League στο Περιστέρι. Συγκεκριμένα, συνεργάτης της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή θα βρεθεί το Σάββατο 04/09 στη φιλική αναμέτρηση Ατρομήτου – Εθνικού Αστέρα, ενώ η αθηναϊκή ομάδα θα… εκπροσωπηθεί από τον Μίοντραγκ Μένταν και έναν συνεργάτη του στη φιλική αναμέτρηση Ηρακλή – Πανσερραϊκού (επίσης το Σάββατο 04/09).

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top