Ο Ηρακλής απαιτεί…

Με τις προσθήκες των Ντάνι και Ρομάν, ο Ηρακλής έχει δημιουργήσει, κατά γενική ομολογία, ένα ρόστερ που γεννά αισιοδοξία. Σε όλες τις θέσεις, ο Μαρίνος …

Με τις προσθήκες των Ντάνι και Ρομάν, ο Ηρακλής έχει δημιουργήσει, κατά γενική ομολογία, ένα ρόστερ που γεννά αισιοδοξία. Σε όλες τις θέσεις, ο Μαρίνος Ουζουνίδης διαθέτει ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, ενώ και ο πάγκος πλέον της ομάδας έχει αποκτήσει βάθος και ποιότητα. Αν η ομάδα έβρισκε και ένα αξιόλογο τερματοφύλακα για να πλαισιώσει το δίδυμο Ελευθερόπουλου-Μπαντή, τότε θα μιλούσαμε για το πλήρες ρόστερ των τελευταίων δέκα ετών.

Το -κάτι παραπάνω από- εξαιρετικό δυναμικό, δεν εγγυάται από μόνο του την αγωνιστική επιτυχία της ομάδας. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που καθορίζουν τις τύχες μίας ομάδας. Ένας από αυτούς, ίσως ο πλέον σημαντικός, αφορά την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. Οι διοικούντες αναφέρουν ότι ήδη έχει γίνει μία μικρή υπέρβαση στα προβλεπόμενα έξοδα για το στήσιμο του νέου Ηρακλή.

Είναι ξεκάθαρο πάντως ότι για να κυλήσει χωρίς προβλήματα η χρονιά, απαιτείται η στήριξη του κόσμου και η διάθεση για απονομή δικαιοσύνης από το Κράτος. Αν το Καυτανζόγλειο έχει ανάλογη εικόνα με αυτή της Κυριακής, τότε όλα θα πάνε καλά. Γιατί πέρα από την ψυχολογική στήριξη που παρείχαν στους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη οι περίπου 20.000 οπαδοί των κυανόλευκων, γέμισαν τα ταμεία της ΠΑΕ με αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Παράλληλα, απέδειξαν για πολλοστή φορά στο Πανελλήνιο, ότι ο Ηρακλής ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Δεν είναι δυνατόν το Κράτος μέσω του ΟΠΑΠ και της COSMOTE να προσφέρει πακτωλό εκατομμυρίων σε πέντε ομάδες και η έκτη να μένει εκτός.

Ο Ηρακλής απαιτεί ίση αντιμετώπιση με τους υπολοίπους “μεγάλους” του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και από τη στιγμή που δεν ίσχυσε το… “κανένας κρατική χορηγία, λόγω της οικονομικής κρίσης”, απαιτεί να ισχύσει το… “κρατική χορηγία σε όλους”. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν δυναμικές αντιδράσεις από τους φίλους της ομάδας, ανάλογες με εκείνες του Ιουνίου…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top