Η απίστευτη ανακάλυψη του παρατηρητή

Όσοι υποστηρίζουν ότι ο Ηρακλής βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών, επιβεβαιώνονται μέρα με τη μέρα. Τελευταία απόδειξη, αποτελεί η κλήση σε απολογία για όσα κατέγραψε ο παρατηρητής …

Ηρακλής

Όσοι υποστηρίζουν ότι ο Ηρακλής βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών, επιβεβαιώνονται μέρα με τη μέρα. Τελευταία απόδειξη, αποτελεί η κλήση σε απολογία για όσα κατέγραψε ο παρατηρητής αγώνα, Γιώργος Καρανίκας. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι άναψαν αρκετοί πυρσοί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο παρατηρητής μέτρησε 49 (…), ενώ αναφέρει ότι κάποιοι έπεσαν στον ελαστικό τάπητα του σταδίου, όπως και δύο κροτίδες.


Αυτό όπως που προκαλεί έκπληξη και οργή, είναι η ανακάλυψή του, διότι περί ανακάλυψης πρόκειται, για την προσπάθεια οπαδού του Ηρακλή να χτυπήσει (!) τον Ιμπαγάσα μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο οποίος τελικά απωθήθηκε από τους ανθρώπους ασφαλείας. Κανείς από τον Ολυμπιακό δεν έθεσε τέτοιο θέμα, ούτε καν ο Ισπανός μέσος, ο οποίος αν ένιωθε απειλή, ήταν βέβαιο ότι θα αντιδρούσε, έστω μέσω δηλώσεων. Και φυσικά υπάρχουν οι κάμερες του συνδρομητικού καναλιού, αλλά και των απλών φίλων της ομάδας, οι οποίες δείχνουν ξεκάθαρα φίλους της ομάδας να τρέχουν και να αγκαλιάζουν παίκτες του Ηρακλή. 


Στη Μίκρα ετοιμάζουν ήδη την υπερασπιστική τους γραμμή, ενόψει της απολογίας (9/9 – 1μ.μ.) στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα.

Σχετικά Άρθρα

Για μία ακόμη φορά, εισροή υδάτων στον υπόγειο χώρο της Μίκρας…

Ποδόσφαιρο

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Back to Top