Η απορία του Κομπαγιάσι (video)

Ο παρατηρητής διαιτησίας, Θανάσης Βέλλιος, έκανε παρατηρήσεις στον Σταθόπουλο, τον διαιτητή του παιχνιδιού του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό για τον μη καταλογισμό του πέναλτι στις …

Ροπαλιές

Ο παρατηρητής διαιτησίας, Θανάσης Βέλλιος, έκανε παρατηρήσεις στον Σταθόπουλο, τον διαιτητή του παιχνιδιού του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό για τον μη καταλογισμό του πέναλτι στις καθυστερήσεις στον Ντάιγκο Κομπαγιάσι. Η καθαρή παράβαση δεν καταλογίστηκε από τον διαιτητή.

Εχει ενδιαφέρον το σχετικό ρεπορτάζ, έτσι όπως καταγράφεται στην ιστοσελίδα www.sport-fm.gr. Μεταξύ άλλων αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι… “ψαλιδισμένη είναι η βαθμολογία του διαιτητή της αναμέτρησης Ηρακλή-Ολυμπιακού, Γιώργου Σταθόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα έκανε παρατηρήσεις στον Πατρινό ρέφερι, όχι όμως για κάποιο από τα πέναλτι για τα οποία «φωνάζει» ο Ολυμπιακός, αλλά για αυτό που φαίνεται να κάνει ο Ντουντού στον Κομπαγιάσι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, λοιπόν, μπορεί να διαμαρτύρονται για συγκεκριμένες επίμαχες φάσεις του αγώνα, ωστόσο ο Ξανθιώτης παρατηρητής διαιτησίας, Θανάσης Βέλλιος (απλή συνωνυμία με τον σκόρερ του Ηρακλή), είδε τον Σταθόπουλο να έχει σε γενικές γραμμές σωστά σφυρίγματα, εκτός από το προαναφερόμενο πέναλτι που δεν δόθηκε στον «γηραιό». Πρέπει πάντως να σημειωθεί, πως το λάθος που φέρεται να του χρεώνει ο παρατηρητής, σε συνδυασμό με τον «θόρυβο» που προκάλεσε ο Ολυμπιακός και το κλίμα που δημιουργήθηκε με δηλώσεις και πρωτοσέλιδα, δεν αποκλείεται να στοιχήσουν στον Σταθόπουλο μια «σιωπηρή» τιμωρία δύο-τριών αγωνιστικών. Σε κάθε περίπτωση, η έκθεση του παρατηρητή δεν είναι δεσμευτική για την ΚΕΔ, η οποία μπορεί να κρίνει από την πλευρά της πως δικαίως «φωνάζουν» οι «ερυθρόλευκοι».

Είναι χαρακτηριστικό το παρακάτω βίντεο που εκτός από το καθαρό πέναλτι που δεν δίνεται στον Κομπαγιάσι, δείχνει και κάτι άλλο. Το ότι είναι τόσο απορημένος ο Γιαπωνέζος που με το που σφυρίζει τη λήξη ο διαιτητής (δευτερόλεπτα μετά τον μη καταλογισμό της παράβασης) πάει να τον ρωτήσει τι έγινε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top