“Είμαι παίκτης του Ηρακλή. Πάει και τελείωσε”

Δηλώσεις με νόημα έκανε ο Απόστολος Βέλλιος στη NOVA μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. Ο 18χρονος επιθετικός είπε μεταξύ άλλων, ότι… “από …

Ηρακλής

Δηλώσεις με νόημα έκανε ο Απόστολος Βέλλιος στη NOVA μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. Ο 18χρονος επιθετικός είπε μεταξύ άλλων, ότι… “από την πρώτη στιγμή πίστεψα πως αυτό το παιχνίδι θα γυρίσει” και αναφέρθηκε στη μεταγραφολογία. “Ξέρετε ότι αυτά τα πράγματα τα μαθαίνω τελευταίος. Γι’ αυτό ας το κόψουμε εδώ. Είμαι παίκτης του Ηρακλή. Πάει και τελείωσε. Τι να πει κανείς περισσότερο;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Μετά από τέτοια νίκη στην πρεμιέρα υπάρχει κάτι καλό, αλλά και κάτι επικίνδυνο. Το καλό είναι ότι αποκτάς ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Το επικίνδυνο είναι να πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Ελπίζω ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Είμαστε μια ”καινούργια” ομάδα και απαιτείται χρόνος για να μάθουμε ο ένας τον άλλο, όμως πιστεύω ότι φέτος θα κάνουμε καλύτερη πορεία από την περσινή» είπε και παρέδωσε ιπποτικά τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στον Καρίμ Σολτάνι: «Αυτός είναι ο ΜVP του παιχνιδιού. Τον δικαιούται αυτόν τον τίτλο, γιατί έκανε πολύ καλό παιχνίδι».

Για τον κόσμο: «Οι οπαδοί ήταν φανταστικοί. Πραγματικά δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που έζησα. Μας στήριξαν ακόμη και όταν το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά για εμάς, δίνοντάς μας ένα επιπλέον κίνητρο να προσπαθήσουμε για να το γυρίσουμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας, διότι το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο».

Σχετικά Άρθρα

Βαφειάδης: “Θα τα καταφέρουμε, με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και ειλικρίνεια”

Ποδόσφαιρο

Back to Top