Στοίχημα με το μυαλό στον Ηρακλή!

Εν αναμονή του μεγάλου αγώνα της πρεμιέρας το βράδυ με τον Ολυμπιακό, ας δούμε τι επιλογές έχει η σημερινή ημέρα, με την υποσημείωση πως το …

Η πρόταση της ημέρας

Εν αναμονή του μεγάλου αγώνα της πρεμιέρας το βράδυ με τον Ολυμπιακό, ας δούμε τι επιλογές έχει η σημερινή ημέρα, με την υποσημείωση πως το μυαλό μας εν πολλοίς είναι στην αγαπημένη μας ομάδα, ελπίζοντας πως θα γυρίσουμε με νίκη από το Καυτανζόγλειο και θα μάθουμε βλέποντας τα αποτελέσματα ότι πληρωθήκαμε κιόλας! Με πρεμιέρα Ισπανίας και Ιταλίας, αλλά και Ελλάδας, δεν πρόκειται να ασχοληθώ, πρέπει πρώτα να δούμε τις ομάδες καλά και μετά θα κρίνουμε… Πάμε με χρονική σειρά να δούμε τις σημερινες επιλογές μου.


Στην Bundesliga η Νυρεμβέργη ήταν πολύ καλή στην πρεμιέρα απέναντι στη Γκλάντμπαχ εκτός, ενώ αντιθέτως η Φράιμπουργκ ήταν μέτρια ως κακή κόντρα στη Σαιντ Πάουλι. Οπότε κρατάω τον άσο.


Έχοντας εικόνα από τα πρώτα παιχνίδια της Premier League στην Αγγλία, προκύπτει το καλοπληρωμένο over στον αγώνα της Μπλάκπουλ με τη Φούλαμ. Οι «πορτοκαλί» παίζουν πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, έχουν ενθουσιασμό, στα πρώτα τους τρία παιχνίδια έχουν μπει 17 γκολ, μπορεί να συμβάλλει και η Φούλαμ σκοράροντας κάποιο, ώστε να βγει το σημείο.


Στη Serie B η ειδησεογραφία ευνοεί τον άσο της Κροτόνε, καθώς η Πάντοβα ταξίδεψε με απουσίες πολλών βασικότατων στελεχών της.


Τέλος στη Ligue 1, η Λυών είναι καλύτερη ομάδα από τη Λοριάν, θα είναι ενισχυμένη με Λόπες και Γκουρκούφ, είναι πολύ πιθανόν να πετύχει το πρώτο της φετινό διπλό…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top