Οι δηλώσεις του Μαρίνου (video)

Συγχαρητήρια στον κόσμο και στην ομάδα μοίρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη τύπου. “Αξίζουνε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο. Είχα πει ότι θέλω …

Ηρακλής

Συγχαρητήρια στον κόσμο και στην ομάδα μοίρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη τύπου. “Αξίζουνε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο. Είχα πει ότι θέλω από τους παίκτες μου να έχουν νοοτροπία νικητή και το δείξανε. Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε, να έχουμε χαμηλά το κεφάλι και να δουλέψουμε.

Ξέρουμε ότι έχουμε καλά στοιχεία και μπορούμε να παρουσιαστούμε πιο δεμένοι. Κερδίζουμε τρεις βαθμούς και χρόνο, αφού θα εκμεταλλευτούμε την διακοπή του πρωταθλήματος. Είχα στο μυαλό μου το να ρισκάρω και αναγκάστηκα να το κάνω αφού χάναμε. Έπρεπε να πιέσουμε πιο ψηλά τον Ολυμπιακό και τον αναγκάσαμε να μείνει πίσω”.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε ότι… “Χάσαμε ένα παιχνίδι που στην ουσία το είχαμε κερδίσει. Ο Ηρακλής έπαιξε με αρκετή ένταση χωρίς να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες. Εμείς τις είχαμε και βάλαμε γκολ, ενώ ο Ηρακλής με λιγότερες νίκησε. Αυτό όμως είναι δικό μας πρόβλημα γιατί δεν εκμεταλλευτήκαμε το 0-1. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε. Δεν οπισθοχωρήσαμε μετά το γκολ που πετύχαμε. Δεν είχαμε αρκετό χώρο γιατί ο Ηρακλής είχε κλειστεί και έπαιζε περισσότερο με αντεπιθέσεις. Ίσως θα έπρεπε να περιμένουμε κι εμείς τον Ηρακλή. Δεν πιστεύω πως έφταιγε μόνο η ατυχία. Φταίμε εμείς γιατί κάναμε λάθη”.


Σχετικά Άρθρα

Back to Top